Matgeek bjuder in till viltvecka i samarbete med Crock-Pot!

 

Förra veckan bjöd den välkända Youtubern Matgeek in till en viltvecka fylld med spännande recept – och detta gjorde han i samarbete med oss på Crock-Pot. Veckan blev en stor succé där man lagade allt från älg till vildsvin i vår nyaste modell Crock-Pot express. Filmerna har redan nått flera tusentals tittare och skapat ett starkt intresse för vad vår svenska skog har att erbjuda.Johan Hedberg – som är personen bakom kontot Matgeek – har som namnet avslöjar sedan länge haft ett stort intresse för mat och redskap som kan underlätta matlagningen. Han är välkänd i matkretsar och har idag över 270 000 prenumeranter på sin kanal. I samband med årets jaktsäsong bestämde sig Matgeek för att samarbeta med oss genom att laga sina favoriträtter med viltkött i en Crock-Pot – rätter som är enkla att göra i varje hem. Och han är minst sagt inte besviken. I en video säger han:

”Det här är tryckkokaren som har revolutionerat vår matlagning hemma. Den är fantastisk när man snabbt ska tillaga sånt som man vill ha långkokat egentligen.”

Efter veckan som har gått har det kommit upp recept som älgfärsbiffar, pulled vildsvin och en mer klassisk älgryta. Gå in på Matgeeks kanal och ta del av alla tryckkokar-videos och bli inspirerad till att laga vilt nu under hösten. Detta är något du inte vill missa!

 

Vill du också laga Matgeeks fantastiska älggryta? Då kommer du till receptet på vår hemsida genom att klicka här. Lycka till!