Vegetariska bönor på Bostonvis är det perfekta tillbehöret till grillat och i Crock-Poten gör du dem enkelt från grunden.
Foto: The Lemon Bowl
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 0,5 kg torra bönor, gärna pinto
- 1 gul lök, hackad
- 0,8 dl farinsocker
- 0,8 dl mörk sirap
- 0,6 dl ketchup eller tomatsås
- 2 msk dijonsenap
- 1 msk rökt paprikapulver
- 1 msk Worcestershiresås
- 1 msk vit balsamvinäger eller äppelcidervinäger
- salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Skölj och sortera torra bönor och lägg dem sedan i slowcookern med 5 cm vatten över och låt dem stå och blötläggas över natten.
- På morgonen, häll bort vattnet och lägg sedan tillbaka bönorna i Crock-Poten tillsammans med alla kvarvarande ingredienser.
- Tillsätt ca 6 dl vatten plus en bra nypa salt och peppar.
- Koka på låg i 8 timmar eller hög i 4 timmar.
- Smaka av före servering.
Diskussion om Baked beans – Bostonbönor
Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens
Boulangère-potatis
schedule2 timmar på hög
Lins- och quinoachili
schedule8 timmar på låg
Mustig gryta med bönor och svamp
schedule3h
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept