Vegetariska bönor på Bostonvis är det perfekta tillbehöret till grillat och i Crock-Poten gör du dem enkelt från grunden.

Recept av: Liz DellaCroce

Foto: The Lemon Bowl

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 0,5 kg torra bönor, gärna pinto
  • 1 gul lök, hackad
  • 0,8 dl farinsocker
  • 0,8 dl mörk sirap
  • 0,6 dl ketchup eller tomatsås
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 msk rökt paprikapulver
  • 1 msk Worcestershiresås
  • 1 msk vit balsamvinäger eller äppelcidervinäger
  • salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Skölj och sortera torra bönor och lägg dem sedan i slowcookern med 5 cm vatten över och låt dem stå och blötläggas över natten.
  • På morgonen, häll bort vattnet och lägg sedan tillbaka bönorna i Crock-Poten tillsammans med alla kvarvarande ingredienser.
  • Tillsätt ca 6 dl vatten plus en bra nypa salt och peppar.
  • Koka på låg i 8 timmar eller hög i 4 timmar.
  • Smaka av före servering.

Diskussion om Baked beans – Bostonbönor

Lämna ett svar

Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Risgrynsgröt med kokosmjölk

schedule4-5 timmar på låg

4 / 5. 20

Fransk löksoppa

schedule4-5 timmar på låg

3.9 / 5. 30

Currygryta med kikärtor

schedule4 tim på hög

4 / 5. 31

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot