Vegetariska bönor på Bostonvis är det perfekta tillbehöret till grillat och i Crock-Poten gör du dem enkelt från grunden.

Recept av: Liz DellaCroce

Foto: The Lemon Bowl

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 0,5 kg torra bönor, gärna pinto
  • 1 gul lök, hackad
  • 0,8 dl farinsocker
  • 0,8 dl mörk sirap
  • 0,6 dl ketchup eller tomatsås
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 msk rökt paprikapulver
  • 1 msk Worcestershiresås
  • 1 msk vit balsamvinäger eller äppelcidervinäger
  • salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Skölj och sortera torra bönor och lägg dem sedan i slowcookern med 5 cm vatten över och låt dem stå och blötläggas över natten.
  • På morgonen, häll bort vattnet och lägg sedan tillbaka bönorna i Crock-Poten tillsammans med alla kvarvarande ingredienser.
  • Tillsätt ca 6 dl vatten plus en bra nypa salt och peppar.
  • Koka på låg i 8 timmar eller hög i 4 timmar.
  • Smaka av före servering.

Diskussion om Baked beans – Bostonbönor

Lämna ett svar

Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Boulangère-potatis

schedule2 timmar på hög

4 / 5. 43

Lins- och quinoachili

schedule8 timmar på låg

4 / 5. 61

Mustig gryta med bönor och svamp

schedule3h

4.1 / 5. 29

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept