
Här är en god variant på grillad kyckling.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 hel gårdskyckling
- 100 g chorizo (rå)
- 2 dl vatten
- 2 citroner (zest)
- 1 kruka citrontimjan
- 3 msk lag från inlagd ingefära
- 1 röd chili
- 100 g färsk ingefära
- 2 msk smör
- 2 msk soja
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Skär chorizon i stänger och pilla in den försiktigt under bröst och lår skinnet på kycklingen. Ta så mycket som man får plats med och om det blir chorizo över så använd den i lagen till kycklingen.
- Häll i vatten och resterande ingredienser i Crockpoten. Koka på low i 6 timmar och låt svalna i lag i kyl i minst 6 timmar
- Ta ur kycklingen ur lagen.
- Till grillen! Smält smör och vispa i sojan. Pensla den kalla kycklingen innan grillningen. Grilla på kolgrill och pensla hela tiden med smör- och soja-blandningen tills den är fint gyllenbrun och varm.
Diskussion om Chorizofylld gårdskyckling
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kycklinggryta med grön chili
schedule8h

Vitlökskyckling från Toscana
schedule6h

Kycklinggryta med grönsaker och couscous (Barnmat)
schedule25m
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept