Den här chilin är het och lite rökig. Liksom alla grytor är den godast när den har stått till sig lite.
Av Annette Roswall.
2 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1,5 kg högrev av nöt
- 200 g rökt sidfläsk
- 1 burk krossade tomater
- 3 gula lökar, hackade
- 2 klyftor vitlök
- 3 msk tomatpuré
- 1 röd paprika, hackad
- 1 röd chili, finhackad
- 1 tsk torkad chipotlechili
- 1 tsk torkad anchochili
- 2 msk chilisås
- 2 dl vatten
- salt och peppar efter behov
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Skär köttet i bitar och lägg i det, och lägg resten av ingredienserna över.
- Låt koka på låg i 10 timmar.
- Låt det gärna stå några timmar efteråt och dra ihop sig.
Diskussion om Cowboychili
2 tankar om “Cowboychili”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Kött
som huvudingrediens
Vietnamesisk Hot Pot
schedule6-9 timmar på låg
Lammrulle
schedule6 timmar
Irländsk köttgryta med Guinness
schedule6-8 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
Vad som ABSOLUT inte får finnas i en Cowboy Chilli:
tomater
vita bönor
gul lök
köttfärs
Här finns ett äkta recept: http://www.hornfeldt.se/chili
Hej! Vad som är rätt och fel är väl en fråga om tycke och smak? Receptet på vår Cowboychilli är skrivet av Annette Roswall och är mycket gott. Det innhåller också högrev (inte köttfärs) och inga bönor. Men prova gärna att laga “din” chilli i Crock-Poten så kan du dela receptet här sedan?