
Glöggkokt pulled beef med picklad rödlök och vitlöksfräst grönkål
Glöggen och rödlöken och grönkålen och mört kött och allt är bra med världen igen…. På små ciabattabröd så kan man även göra detta till snittar på en buffé eller som en förrätt. Blir väldigt snyggt!! Och sa jag att det är vansinnigt gott?!?!
Rosta ciabattabröd och servera allt tillsammans med någon god sås. Chili-bearnaisesås tyckte jag var väldigt gott eller någon god vitlöksdressing.
Recept och foto: Lindas mathörna
Inga kommentarer »Ingredienser
- 1 kg högrev
- 1 tsk salt
- 1 msk paprikapulver
- 1 tsk ingefära mald
- 2 msk farinsocker
- 2 dl glögg
- 1 msk srirachasås
Gör så här
- Blanda ihop de torra kryddorna med sockret och gnid in i köttet.
- Lägg ner köttet i Crock-Poten och häll över glöggen och srirachasås.
- Tillaga på låg i 7- 8 timmar.
Diskussion om Glöggkokt pulled beef
Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Kryddiga julrevben

Köttfärsgryta med mycket grönsaker

Irländsk öl-köttgryta
UTFORSKA MODELLER
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot