Glöggkokt pulled beef med picklad rödlök och vitlöksfräst grönkål

Glöggen och rödlöken och grönkålen och mört kött och allt är bra med världen igen…. På små ciabattabröd så kan man även göra detta till snittar på en buffé eller som en förrätt. Blir väldigt snyggt!! Och sa jag att det är vansinnigt gott?!?!
Rosta ciabattabröd och servera allt tillsammans med någon god sås. Chili-bearnaisesås tyckte jag var väldigt gott eller någon god vitlöksdressing.

Recept och foto: Lindas mathörna

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 1 kg högrev
  • 1 tsk salt
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk ingefära mald
  • 2 msk farinsocker
  • 2 dl glögg
  • 1 msk srirachasås
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Blanda ihop de torra kryddorna med sockret och gnid in i köttet.
  • Lägg ner köttet i Crock-Poten och häll över glöggen och srirachasås.
  • Tillaga på låg i 7- 8 timmar.

Diskussion om Glöggkokt pulled beef

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Kalops

schedule7h

4 / 5. 443

Hedvigsoppa

scheduleSlowcooking 6-8h Tryck MEAT 30min

3.6 / 5. 17

Julskinka

scheduleBeroende på storlek

4 / 5. 128

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Överraska mamma?

Snart är det Mors dag, och vad passar då bättre att ge bort än en Crock-pot? Även den blivande studenten uppskattar denna mångsidiga produkt som garanterat blir ens bästa vän i köket. 
Vi har samlat alla erbjudanden på en och samma sida, kika ni och fynda!

Se erbjudanden