Glöggkokt pulled beef med picklad rödlök och vitlöksfräst grönkål
Glöggen och rödlöken och grönkålen och mört kött och allt är bra med världen igen…. På små ciabattabröd så kan man även göra detta till snittar på en buffé eller som en förrätt. Blir väldigt snyggt!! Och sa jag att det är vansinnigt gott?!?!
Rosta ciabattabröd och servera allt tillsammans med någon god sås. Chili-bearnaisesås tyckte jag var väldigt gott eller någon god vitlöksdressing.
Recept och foto: Lindas mathörna
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 kg högrev
- 1 tsk salt
- 1 msk paprikapulver
- 1 tsk ingefära mald
- 2 msk farinsocker
- 2 dl glögg
- 1 msk srirachasås
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Blanda ihop de torra kryddorna med sockret och gnid in i köttet.
- Lägg ner köttet i Crock-Poten och häll över glöggen och srirachasås.
- Tillaga på låg i 7- 8 timmar.
Diskussion om Glöggkokt pulled beef
Mer recept med Kött
som huvudingrediens
Krämig köttfärssoppa
schedule9h
Boeuf Bourguignon
schedule7-9 timmar på låg
Får i kål – Express
schedule40 minuter
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept