Med en Crock-Pot Slowcooker är det en dans på rosor att göra en välsmakande och seg kola. Eftersom grytan inte värmer underifrån riskerar du inte att det bränner fast i botten. Hasselnöten skänker kolan extra smak och doften som sprider sig i köket under lagning är oslagbar.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 dl strösocker
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 dl hackade, lätt rostade hasselnötter
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Smält smöret i din Crock-Pot. Rör ner grädde, socker och sirap och rör om tills allt blandats.
  • Sätt på hög och rör då och då i botten. Gör kulprov emellanåt och slå av värmen när kulprovet är fast.
  • Blanda i hasselnötterna.
  • Lägg bakplåtspapper i formar och häll smeten i dessa.
  • Dela i bitar dagen efter.

Diskussion om Hasselnötskola

Lämna ett svar

Mer recept med Dessert & bakat
som huvudingrediens

Fruktpuré (Barnmat)

schedule5m

4 / 5. 11

Smulpaj med persika

schedule3h

4 / 5. 32

Mjuk pepparkaka

schedule3 tim på låg

3.9 / 5. 12

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot