
Med en Crock-Pot Slowcooker är det en dans på rosor att göra en välsmakande och seg kola. Eftersom grytan inte värmer underifrån riskerar du inte att det bränner fast i botten. Hasselnöten skänker kolan extra smak och doften som sprider sig i köket under lagning är oslagbar.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 100 g smör
- 2 dl vispgrädde
- 3 dl strösocker
- 1 dl ljus sirap
- 1 dl hackade, lätt rostade hasselnötter
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Smält smöret i din Crock-Pot. Rör ner grädde, socker och sirap och rör om tills allt blandats.
- Sätt på hög och rör då och då i botten. Gör kulprov emellanåt och slå av värmen när kulprovet är fast.
- Blanda i hasselnötterna.
- Lägg bakplåtspapper i formar och häll smeten i dessa.
- Dela i bitar dagen efter.
Diskussion om Hasselnötskola
Mer recept med Dessert & bakat
som huvudingrediens

Glögg “Mulled Wine”
schedule2-3 timmar på låg

Banana Foster – läcker snabb dessert
schedule8m

Banankaka med nötter
schedule2h 30m
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept