Klibbiga och härligt möra revben med naturlig sötma. Det här receptet måste du bara prova!
Observera! Receptet är framtaget för Crock-Pot Express Multicooker.
2 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1,5 kg revbensspjäll
- 2 msk vegetabilisk olja
- 3 msk soja
- 2 msk sweet chilisås
- 1 msk mörkt farinsocker
- 2 vitlöksklyftor, finhackade
- 1 röd chili, finhackad
- 1 fingerstor bit ingefära, finhackad
- 3 msk tomatketchup
- 2 msk Worcestershiresås
- 2 msk honung
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Välj läge BROWN/SAUTÈ på din Crock-Pot Express.
- Ställ in timern på 15 minuter. Låt den värmas upp.
- Häll i 1 msk vegetabilisk olja och bryn revbenen. Tillsätt mer olja om du behöver bryna revbenen i omgångar.
- Blanda övriga ingredienser i en liten skål. (Spara vårlök, sesamfrön och koriander till servering)
- När alla revben har fått fin färg torkar du av innerskålen med hushållspapper för att få bort överflödig olja.
- Lägg tillbaka revbenen tillsammans med såsen och rör om väl.
- Sätt på locket och försegla det. Välj MEAT/STEW och ställ in på 15 minuter.
- Låt enheten naturligt släppa ut trycket under 10 minuter efter tillagningen. Släpp försiktigt ut eventuellt kvarvarande tryck innan du öppna.
- Ta försiktigt ut revbenen och lägg dem i en varm serveringsskål. Välj BROWN/SAUTÈ och reducera såsen lätt, så att den tjocknar.
- Servera med rostade sesamfrön, hackad vårlök och koriander.
Diskussion om Heta revben i Express
2 tankar om “Heta revben i Express”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Kött
som huvudingrediens
Köttgryta med honung och balsamico – Express
schedule28m
Pizza (deep pan)
schedule2h
Lammrulle
schedule6 timmar
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
Mycket god smak. Jag valde att griljera i ugnen dagen efter och hade detta på julafton. Mycket uppskattat kommer göra detta flera gånger .
Tyckte smaken va för klen, men den är säkert jättegod om man marinerar köttet tills dagen efter.