
Klibbiga och härligt möra revben med naturlig sötma. Det här receptet måste du bara prova!
Observera! Receptet är framtaget för Crock-Pot Express Multicooker.
2 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1,5 kg revbensspjäll
- 2 msk vegetabilisk olja
- 3 msk soja
- 2 msk sweet chilisås
- 1 msk mörkt farinsocker
- 2 vitlöksklyftor, finhackade
- 1 röd chili, finhackad
- 1 fingerstor bit ingefära, finhackad
- 3 msk tomatketchup
- 2 msk Worcestershiresås
- 2 msk honung
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Välj läge BROWN/SAUTÈ på din Crock-Pot Express.
- Ställ in timern på 15 minuter. Låt den värmas upp.
- Häll i 1 msk vegetabilisk olja och bryn revbenen. Tillsätt mer olja om du behöver bryna revbenen i omgångar.
- Blanda övriga ingredienser i en liten skål. (Spara vårlök, sesamfrön och koriander till servering)
- När alla revben har fått fin färg torkar du av innerskålen med hushållspapper för att få bort överflödig olja.
- Lägg tillbaka revbenen tillsammans med såsen och rör om väl.
- Sätt på locket och försegla det. Välj MEAT/STEW och ställ in på 15 minuter.
- Låt enheten naturligt släppa ut trycket under 10 minuter efter tillagningen. Släpp försiktigt ut eventuellt kvarvarande tryck innan du öppna.
- Ta försiktigt ut revbenen och lägg dem i en varm serveringsskål. Välj BROWN/SAUTÈ och reducera såsen lätt, så att den tjocknar.
- Servera med rostade sesamfrön, hackad vårlök och koriander.
Diskussion om Heta revben i Express
2 tankar om “Heta revben i Express”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Gulaschsoppa tillagad i Crock Pot Express
schedule4h

Grytstek av älg
schedule2h

Oxbringa i balsamvinäger
schedule45 min + 10 min
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot
Mycket god smak. Jag valde att griljera i ugnen dagen efter och hade detta på julafton. Mycket uppskattat kommer göra detta flera gånger .
Tyckte smaken va för klen, men den är säkert jättegod om man marinerar köttet tills dagen efter.