Tack för din röst!
Du har redan röstat!
Med dessa tips kan du det enkelt att lära dig att laga perfekt ris i Crock-Pot Express. Resultatet är fluffigt och smakfullt ris som är lätt att göra.
Observera att du fortfarande behöver lägga till den tid det tar för Crock-Pot Express att komma upp i tryck, och sedan för det naturliga trycksläppet. Det tar ungefär 10 minuter för trycket att byggas upp, och då släpper vi trycket naturligt tar det 10 minuter också. Så i verkligheten bör du lägga till 20 minuter på koktiden nedan. Förhoppningsvis kommer det att vara till hjälp i din middagsplanering.
Vitt, Jasmin & Basmatiris: 4-8 minuter
Råris: 22-24 minuter
Vildris: 25-30 minuter
Kommentarer
Correction
Do I need longer time if I have more than 2 dl of rice?
Nej, det behöver du inte.
Ska man välja high eller low pressure på inställningsknapparna
Hej! I detta recept använder du knappen för Rice.
Ska man stänga av innan de sista 10 minuterna när den släpper trycket eller ska den stå på eftervärme då?
När Crockpoten har gått färdigt så ska den gå på eftervärme i 20 min för att riset ska bli som bäst. Så nej du ska inte stänga av den. 🙂