Stark och söt kycklingrätt, som också kan tillagas med nötkött. Serveras med sallad eller ris.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 250 g kycklinglår utan skinn
  • 250 g kycklingbröst
  • 0,5 dl brunt socker
  • 0,5 dl sojasås
  • 4 vitlöksklyftor
  • 0,5 hackad röd lök
  • 1 jalapeno, hackad
  • 1.5 cm färsk ingefära, skalad och riven
  • 1 msk risvinsvinäger, kryddat
  • 1 msk sesamfrön
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Blanda socker, soja, röd lök, jalapeno, ingefära, vinäger och sesamfrön i en liten skål.
  • Lägg kycklingen i grytan. Täck med såsen.
  • Koka på låg i 6-8 timmar. När det är 30 minuter kvar, dela kyckllingen i mindre bitar och koka utan lock så tjocknar såsen lite.

Diskussion om Koreansk kyckling

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Catalina-kyckling

schedule6h

4 / 5. 61

Ranch-kyckling i Crock-Pot Express

schedule30 + 15 min

4 / 5. 31

Buffalokyckling

schedule4,5 timmar på hög

4 / 5. 30

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Magisk fläskfilé i chutneysås

schedule4h 30m

4 / 5. 228

Högrev i vin och örter

schedule7-8 timmar på låg

4 / 5. 356

Kryddburkens vintergryta

schedule6 tim på låg

4 / 5. 44

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept