
Tillaga kotlettrad i Crock-Poten och lägg den sedan på grillen innan servering. Så håller du köttet saftigt och mört.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 700 g kotlettrad av fläskkött
- 2 dl öl
- 1 dl hönsfond
- 1 tsk fänkålsfrön
- 1 timjan
- Rosmarin
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Koka på låg temperatur med köttermometer till 50 grader, använd en kötttermometer.
- Gnid in i timjan, rosmarin och stötta fänkålsfrön.
- Grilla hela kotlettraden till den fått färg sedan indirekt till 64 grader.
- Låt köttet vila innan servering.
Diskussion om Kotlettrad, kokt och grillad
Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Tinga Poblana
schedule8 timmar på låg

Sesambiff med oystersås
schedule6-8 timmar på låg

Glöggdoftande kött- och grönskasgryta
schedule8 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot