Tillaga kotlettrad i Crock-Poten och lägg den sedan på grillen innan servering. Så håller du köttet saftigt och mört.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 700 g kotlettrad av fläskkött
  • 2 dl öl
  • 1 dl hönsfond
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 1 timjan
  • Rosmarin
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Koka på låg temperatur med köttermometer till 50 grader, använd en kötttermometer.
  • Gnid in i timjan, rosmarin och stötta fänkålsfrön.
  • Grilla hela kotlettraden till den fått färg sedan indirekt till 64 grader.
  • Låt köttet vila innan servering.

Diskussion om Kotlettrad, kokt och grillad

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Tinga Poblana

schedule8 timmar på låg

0 / 5. 0

Sesambiff med oystersås

schedule6-8 timmar på låg

4 / 5. 94

Glöggdoftande kött- och grönskasgryta

schedule8 timmar på låg

4 / 5. 11

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot