
Hela familjens favorit! Jordnötssmör är en spännande “krydda” som passar i många sammanhang.
Foto: I Sannas panna
3 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 8 skinnfria kycklinglår
- 1 stor potatis, skuren i bitar
- 400 g krossade tomater
- 1 lök, hackad
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- 100 g jordnötssmör med bitar
- 1 msk vetemjöl
- 1½ tsk mald spiskummin
- ½ tsk milt chilipulver
- 1 tsk farinsocker
- 1 tsk gurkmeja
- 1 msk sojasås
- Hackade saltade jordnötter till garnering
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg kycklingen i din Crock-Pot och arrangera potatisen runt kanterna.
- Blanda i en skål lök, vitlök, jordnötssmör och vetemjöl och tillsätt gradvis tomaterna, blanda ordentligt till en tjock sås.
- Rör därefter i spiskummin, chili, socker, gurkmeja och sojasås.
- Häll såsen över kycklingen.
- Koka på Låg i 5-6 timmar eller 3 timmar på Hög.
- Strö över hackade jordnötter.
Diskussion om Kryddig jordnötskyckling
3 tankar om “Kryddig jordnötskyckling”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot
Lagar detta nu. Luktar väldigt gott. Skulle beskriva lukten lite som jordnötssåsen på kinabox
På bilden ser det mer ut som kycklinglårfilé – är det det du använder? Tänkte testa denna idag 🙂
Ja det är det bästa att använda.