Det här receptet är egentligen till enchiladas men jag använde ris istället för tortilla.
Här kan du köpa: grön enchiladasås
Receptet kommer från The Magical Slow Cooker
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 750 g ben- och skinnfria kycklingbröst
- salt och peppar
- 2 tsk chilipulver
- 1 tsk vitlökspulver
- 1 tsk lökpulver
- 1 liten lök, tärnad
- 1 poblano-peppar, tärnad
- 1 påse (Santa Maria) Enchilada Spice Mix utrörd i lite olja eller burk
- 2 dl creme fraiche
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg kycklingbrösten i slowcookern. Strö salt, peppar, vitlökspulver, lökpulver och chilipulver över kycklingen. Tillsätt löken och poblanopeppar . Häll över enchilada-kryddblandningen/såsen.
- Lägg på locket och koka i 6-8 timmar på låg inställning.
- När tillagningstiden är klar, riv isär kycklingen med två gafflar. Tillsätt creme fraiche, hälften av osten och salladslöken. Blanda.
- Tillsätt det kokta riset och rör om. Strö över den återstående osten.
- Sätt tillbaka locket och koka i ytterligare 15 minuter eller tills osten är smält och riset är varmt.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Överraska mamma?
Snart är det Mors dag, och vad passar då bättre att ge bort än en Crock-pot? Även den blivande studenten uppskattar denna mångsidiga produkt som garanterat blir ens bästa vän i köket.
Vi har samlat alla erbjudanden på en och samma sida, kika ni och fynda!