Det här receptet är egentligen till enchiladas men jag använde ris istället för tortilla.
Här kan du köpa: grön enchiladasås
Receptet kommer från The Magical Slow Cooker
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 750 g ben- och skinnfria kycklingbröst
- salt och peppar
- 2 tsk chilipulver
- 1 tsk vitlökspulver
- 1 tsk lökpulver
- 1 liten lök, tärnad
- 1 poblano-peppar, tärnad
- 1 påse (Santa Maria) Enchilada Spice Mix utrörd i lite olja eller burk
- 2 dl creme fraiche
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg kycklingbrösten i slowcookern. Strö salt, peppar, vitlökspulver, lökpulver och chilipulver över kycklingen. Tillsätt löken och poblanopeppar . Häll över enchilada-kryddblandningen/såsen.
- Lägg på locket och koka i 6-8 timmar på låg inställning.
- När tillagningstiden är klar, riv isär kycklingen med två gafflar. Tillsätt creme fraiche, hälften av osten och salladslöken. Blanda.
- Tillsätt det kokta riset och rör om. Strö över den återstående osten.
- Sätt tillbaka locket och koka i ytterligare 15 minuter eller tills osten är smält och riset är varmt.
Diskussion om Kycklinggryta med grön chili
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens
Vitlökskyckling från Toscana
schedule6h
Krämig dragonkyckling
schedule6 timmar på låg
Krämig chilikyckling
schedule6-7 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept