

Mustig gryta, härligt doftande av rosmarin.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1,5 kg grytkött av lamm
- 3 msk rapsolja
- 1 msk farinsocker
- 2 burkar hela tomater
- 1 dl vatten
- 2 msk konc kalvfond
- 2 vitlöksklyftor, pressade
- 2 lagerblad
- 2-3 kvistar färsk rosmarin
- 3 burkar stora vita bönor
- 200 g sugarsnaps eller haricots verts
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Skär köttet i 2-3 cm stora tärningar. Bryn dem i omgångar i oljan i en stekpanna, strö över sockret och skaka runt köttbitarna tills sockret har kristalliserats. och lägg över i grytan efterhand.
- Häll i tomaterna med sitt spad, kalvfond, vitlök, lagerblad och rosmarin. Salta och peppra. Koka på låg i 6-7 tim.
- Skölj bönorna och låt dem rinna av. Häll i dem i grytan tillsammans med sugar snaps och resten av rosmarinen. Koka en stund tills allt är varmt.
Diskussion om Lammgryta med vita bönor och sugarsnaps
Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Köttfärssås 50/50
schedule6h

Koreansk karré
schedule8 timmar på låg

Lyxig kålpudding
schedule6h
Mer recept med Lamm
som huvudingrediens

Indisk Korma med lamm
schedule6 timmar på låg

Muckalica – Serbisk köttgryta
schedule40+10 min

Asiatiskt lamm
schedule7-8 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCKPOT-SKOLAN
Lär dig allt om Crockpots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crockpot. I vår Crockpot-skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crockpot