Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
1,5 kg grytkött av lamm
3 msk rapsolja
1 msk farinsocker
2 burkar hela tomater
1 dl vatten
2 msk konc kalvfond
2 vitlöksklyftor, pressade
2 lagerblad
2-3 kvistar färsk rosmarin
3 burkar stora vita bönor
200 g sugarsnaps eller haricots verts
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
1. Skär köttet i 2-3 cm stora tärningar. Bryn dem i omgångar i oljan i en stekpanna, strö över sockret och skaka runt köttbitarna tills sockret har kristalliserats. och lägg över i grytan efterhand.
2. Häll i tomaterna med sitt spad, kalvfond, vitlök, lagerblad och rosmarin. Salta och peppra. Koka på låg i 6-7 tim.
3. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Häll i dem i grytan tillsammans med sugar snaps och resten av rosmarinen. Koka en stund tills allt är varmt.
Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera alla" godkänner du att ALLA kakorna används. Du kan dock besöka "Cookieinställningar" för att ge ett kontrollerat samtycke.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?