Nu är jag inne i en laga-mat-i-min-crock-pot-period igen. Det är så himla smidigt då maten klarar sig själv och dessutom är både ugnen och spisen lediga till annat. Det tar lite tid att lära sig hur länge det tar att tillaga saker i en Crock-Pot, ibland lyckas man och ibland inte. Den här lövbiffsgrytan lyckades jag med.

Mat-ro har gjort receptet

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 1 kg lövbiff
  • 1 gul lök
  • 2 msk dijonsenap
  • 0,5 dl tomatpuré
  • 4 tsk curry
  • 1-2 dl vatten
  • 3 dl grädde
  • salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Skär lövbiffen i strimlor. Hacka löken. Bryn köttet och löken i omgångar, lägg över i crock-pot-grytan.
  • Krydda med salt, svartpeppar och curry.
  • Blanda ner senap, tomatpuré, vatten och lite grädde i grytan.
  • Låt koka i 3 timmar på låg temperatur.
  • Tillsätt mer grädde, koka upp.
  • Servera med kokt ris och sallad.

Diskussion om Lövbiffsgryta

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Pulled pork i Crock-Pot Express

schedule8h

4 / 5. 138

Fyllda paprikor i Crock-Pot Express

schedule10m

4.1 / 5. 16

Köttfärssås 50/50

schedule6h

3.8 / 5. 62

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
En lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept