Denna gryta är full av smak! Här är allt i ett, bara att servera.

Receptet kommer från: The Magical Slowcooker.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 700 g benfria skinnfria kycklingbröst
  • 0,5 tsk peppar
  • 0,5 tsk vitlökspulver
  • 0,5 tsk chilipulver
  • 1 burk redd kycklingsoppa (lägg inte till vatten)
  • 1 tärnad lök
  • 1 burk majs, utan vätska
  • 1 färsk jalapeno, malet
  • 4 dl ris (koka enl instruktion på paketet)
  • 1 burk tärnad tomater (för riset)
  • 2 msk smör (för riset)
  • 7 dl riven ost, uppdelad
  • 1,5 dl creme fraiche
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg kycklingen i din Crock-Pot. Strö över peppar, vitlökspulver och chilipulver.
  • Sprid över kycklingsoppan. Lägg till lök, majs och jalapeno. (Lägg inte i ris och creme fraiche nu!)
  • Lägg på locket koka på LOW i 6 timmar, utan att öppna locket under tillagningstiden.
  • Mot slutet av tillagningstiden börjar du koka "spanskt ris" i en kastrull på spisen, du behöver tomater, smör och vatten för att göra detta.
  • Dela kycklingen med 2 gafflar, tillsätt det tillagade riset, creme fraîche och 4 dl av den rivna osten. Blanda. Lägg till resten av osten på toppen och lägg på locket igen.
  • Koka på HÖG i ytterligare 20 minuter för att låta smakerna komma ihop och för att smälta osten.

Diskussion om Mexikansk kycklinggryta med ris

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Italiensk kycklingpasta

schedule4h

4 / 5. 101

Ranch-kyckling i Crock-Pot Express

schedule30 + 15 min

4 / 5. 31

Kycklinggryta med grön chili

schedule8h

3.9 / 5. 44

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept