Möra revben med julkryddor, som faller isär i munnen.

Detta recept är både för slowcooking i Crock-Pot och tryckkokning i Crock-Pot Express.

Foto: Growing up gabel

16 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 1,5 kg revben
  • 1.5 msk ingefära
  • 1 msk koriander
  • 1 msk riven vitlök
  • 1 msk riven lök
  • 10 mortlade kryddpepparkorn
  • 1 mortlat pomeransskal
  • Salt och peppar
  • Hela nejlikor
  • 2 dl äppeljuice
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Gnid in revbenen med kryddblandningen och lägg dem i Crock-Poten. Häll äpplejuice över.
  • Slowcooking: Låt dem koka på låg i 7-8 timmar eller hög i 5 timmar ALT Tryckkokning: Meat/Stew knappen, tillaga på 15 min under tryck. Låt trycket släppa naturligt i 10-15 min.
  • Låt dem svalna, koka ihop glazen och pensla på.
  • Lägg dem i ugnen i på 220 grader eller grill, 15 minuter innan du serverar dem.

Diskussion om Möra julribs

16 tankar om “Möra julribs

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Lasagne i Expressen

schedule35 min + 15 min

3.9 / 5. 42

Cowboychili

schedule10 tim på låg

4 / 5. 89

Glöggkokt pulled beef

schedule7-8 timmar på låg

4 / 5. 39

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot