Recept av MARIA ZIHAMMOU

Ingredienser

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 600 g benfri karré
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk oregano
  • 1 msk anchochilipulver
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 msk farinsocker
  • salt och svartpeppar
  • 1 dl äppeljuice
  • 2 msk barbecue sås
  • 2 msk kalvfond
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp smör och olja i grytan och fräs lök och vitlök ett par minuter.
  • Tillsätt köttet och krydda med paprikapulver, oregano, anchochili, spiskummin, farinsocker, salt och peppar. Blanda och vänd runt köttet så att kryddorna kommer åt överallt.
  • Häll ner äppeljuice, barbecuesås och kalvfond. Rör ihop såsen och koka på låg i 7-8 timmar tills köttet är mört. Dra isär köttet med en gaffel.

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Hel fläskkarré med honung och örter

schedule6 timmar på låg

4 / 5. 396

Klassisk slottsstek

schedule5-6 timmar på låg

4 / 5. 126

Chiligryta med pumpa

schedule8h

4 / 5. 19

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCKPOT-SKOLAN

Lär dig allt om Crockpots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crockpot. I vår Crockpot-skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crockpot