
Recept av MARIA ZIHAMMOU
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 gul lök
- 2 vitlöksklyftor
- 1 msk smör
- 1 msk olivolja
- 600 g benfri karré
- 1 msk paprikapulver
- 1 tsk oregano
- 1 msk anchochilipulver
- 1 tsk spiskummin
- 1 msk farinsocker
- salt och svartpeppar
- 1 dl äppeljuice
- 2 msk barbecue sås
- 2 msk kalvfond
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp smör och olja i grytan och fräs lök och vitlök ett par minuter.
- Tillsätt köttet och krydda med paprikapulver, oregano, anchochili, spiskummin, farinsocker, salt och peppar. Blanda och vänd runt köttet så att kryddorna kommer åt överallt.
- Häll ner äppeljuice, barbecuesås och kalvfond. Rör ihop såsen och koka på låg i 7-8 timmar tills köttet är mört. Dra isär köttet med en gaffel.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept