Fantastiskt gott recept på Pulled Pork med fläskkarré. Koka köttet tillsammans med barbecuesås och lök tills det är riktigt mört. Lägg det på grillen det sista för att få en god grillyta. Servera sedan köttet med goda tillbehör och mjuka tortillabröd. Riv av köttet eftersom du ska äta.
4 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 kg fläskkarré
- 1 dl oxbuljong
- 1 msk farinsocker
- 1 flaska barbequesås
- 1 ½ tsk cayennepeppar
- 1 msk spiskummin
- 2 vitlöksklyftor, pressade
- 1 gul lök, hackad
- salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg i allt utom köttet och kryddorna och rör om. Gnid in köttet med kryddorna och lägg i grytan. Koka på låg temperatur i 6-7 timmar.
- Ta upp köttet och lägg en stund på grillen (valfritt).
- Riv isär köttet och lägg tillbaka i såsen.
- Pensla lite till med BBQ-såsen strax innan köttet grillats klart.
- Servera med coleslaw, bröd och fräscha grönsaker.
Diskussion om Pulled Pork Barbeque
4 tankar om “Pulled Pork Barbeque”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
“1 dl Oxbuljong” är det 1 dl koncentrerad flytande buljong, eller 1/5 del tärning + 1dl vatten?
Det är utblandad buljong, dvs del av tärning + vatten.
2 vitlökar, menar du 2 hela vitlökar eller 2 vitlöksklyftor?
Jag menar vitlöksklyftor. Det är ändrat i receptet nu. Tack!