En smakrik rätt som gör alla nöjda! Köttet kokar tillsammans med barbecuesås och lök tills det är härligt mört.

Observera! Receptet är framtaget för Crock-Pot Express Multicooker.

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 1,5-2 kg fläskbog eller karré, lätt putsad och delad på mitten (för jämnare tillagning)
  • 1 msk vegetabilisk olja
  • 1 påse Jamaican Jerk - kryddor (Santa Maria)
  • 1-2 flaskor valfri BBQ-sås (340 g styck)
  • 2,5 dl vatten el öl
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Ta bort locket från din Crockpot® Express och välj BROWN/ SAUTÉ-funktionen.
  • Låt den värmas upp.
  • Häll i olja, lägg i köttet, häll kryddor runt om och bryn (du kan behöva göra detta i omgångar).
  • Häll i sås och vatten och rör om.
  • Sätt på locket och stäng det. Välj MEAT/STEW-funktionen och ställ in 1 timme och 15 minuter.
  • Låt enheten naturligt släppa ut trycket under 15 minuter efter tillagningen. Släpp försiktigt ut eventuellt kvarvarande tryck innan du öppnar.
  • Lägg över köttet i en lämplig skål och plocka bort feta bitar.
  • Dra isär köttet med 2 gafflar.
  • Häll sedan över BBQ-såsen på köttet.
  • Servera med pasta, potatis eller pitabröd eller tacobröd med coleslaw och jalapeños.

Diskussion om Pulled Pork i Express

Lämna ett svar

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Paprikagryta med nötkött

schedule5h

4 / 5. 50

Pulled pork i Crock-Pot Express

schedule8h

4 / 5. 135

Pulled pork i svartvinbärssaft

scheduleSlowcooking låg i 5-7 h eller hög i 3-5 h.

3 / 5. 13

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept