Vegetarisk böngryta med vildris

4 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 2,5 dl vildris
  • 1 dl gräslök, klippt
  • 5 dl röda kidneybönor, avrunna
  • 1-2 msk cajunkrydda
  • 1 hackad röd lök
  • 1 msk rökt paprikakrydda
  • 1 grön paprika, hackad
  • salt
  • 2 selleristjälkar, hackade
  • 1 l kokande vatten
  • 6-8 vitlöksklyftor, pressade
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg allt i din Crock-Pot och rör om. Låt det koka i 6-8 tim på låg.

Diskussion om Röda bönor och vildris

4 tankar om “Röda bönor och vildris

  1. Åsa Bergman
    Åsa Bergman says:

    Jag är konfunderad och undrar om man avser färdigkokta bönor från tetra eller konservburk i receptet. I andra rececp så använder man samma koktid för bönor som inte är kokta tidigare. Alltså torra bönor som man blötlägger själv. I recept med färdigkokta har jag sett förslag att lägga ner i grytan de sista 30 minuterna. Blir inte bönorna väldigt sönderkokta om dom ligger i 6-8 timmar. Men det är kanske det man vill?

Lämna ett svar

Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Fyllda paprikor – vegetariska

schedule4h

4.1 / 5. 15

Grönsaksgryta med chili

schedule4-5 timmar på låg

4 / 5. 18

Slow Cooked Tofu Butter Chicken

scheduleFörberedelsetid: 15 minuter Tillagningstid: Hög 4-5 timmar

3.9 / 5. 15

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept