Denna paleo-vänliga maträtten är verkligen en favorit! Det blir inte mycket lättare än att laga den i en Crock-Pot!
Många tycker att grytor kan vara bäst på hösten men vi lagar chili i året runt. Vi arbetar och har stor aptit och denna gryta är ett fantastiskt sätt att avsluta dagen, särskilt med krispiga, salta majschips till.
Matig och smakrik med en stor blandning av kryddor och en liten bit sötma från sötpotatisen. Servera den med en sallad och en frukt till middag, eller lägg den i lådor för goda luncher under hela veckan.
Recept från: One Lovely Life, Tastes of Lizzy
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 kg köttfärs
- 1 gul lök, hackad
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- 1 burk hackade tomater
- 1 burk körsbärstomater
- 7 dl köttbuljong
- 2 stora sötpotatisar, skalade och hackade
- 3-4 msk chilipulver
- 2 msk salt
- 0,5 msk svartpeppar
- 0,5 msk oregano
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- I en stekpanna, bryn lök och köttfärs på medelvärme. Töm bort överflödigt fett. Lägg det i din Crock-Pot.
- Tillsätt resterande ingredienser. Rör om. Koka på Låg i 6-8 timmar eller Hög 3-4 timmar.
- Rör om och servera varmt! Garnera med färska örter.
Diskussion om Sötpotatischili
Mer recept med Kött
som huvudingrediens
Irländsk köttgryta med Guinness
schedule6-8 timmar på låg
Lammtagine
schedule7h
Tacofärs
schedule3-4 tim på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept