Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
1 msk rapsolja
1 msk honung
1,4 kg revben
2 tsk färsk ingefära, riven
3 vitlöksklyftor, rivna
3 dl rivna morötter
0,5 l köttbuljong
0,5 dl korianderblad
1,2 dl gochujang (koreansk chilipasta)
12 tortillabröd, små
4 msk risvinäger
Färsk ananas, skuren i bitar
2 msk ketchup
Sesamfrön
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
1. Stek revbenen i olja så att de får färg runt om.
2. Blanda vitlök, buljong, gochujang, 2 msk risvinäger, ketchup, honung och ingefära i Crock-poten. Lägg i revbenen och koka på låg i 8 tim (hög i 4 tim).
3. Lägg i morötter, koriander och 2 msk risvinäger i en skål och rör runt.
4. När revbenen är klara, ta ur dem och rensa från ben och fett och dela dem i små bitar. Separera gärna fettet från såsen (om du inte har en separator, ställ såsen i kylen en stund så är fettet lätt att ta bort sedan). Blanda sedan lite av såsen med köttet.
5. Gör tacos av tortillabröd, kött, morotssallad, färska ananasbitar och strö sesamfrön över.
Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera alla" godkänner du att ALLA kakorna används. Du kan dock besöka "Cookieinställningar" för att ge ett kontrollerat samtycke.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?