Kryddiga tacos med asiatiska smaker. Gott med färsk ananas och fräsch morotssallad i tacobröden.

Ingredienser

Ingredienser

  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk honung
  • 1,4 kg revben
  • 2 tsk färsk ingefära, riven
  • 3 vitlöksklyftor, rivna
  • 3 dl rivna morötter
  • 0,5 l köttbuljong
  • 0,5 dl korianderblad
  • 1,2 dl gochujang (koreansk chilipasta)
  • 12 tortillabröd, små
  • 4 msk risvinäger
  • Färsk ananas, skuren i bitar
  • 2 msk ketchup
  • Sesamfrön
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Stek revbenen i olja så att de får färg runt om.
  • Blanda vitlök, buljong, gochujang, 2 msk risvinäger, ketchup, honung och ingefära i Crock-poten. Lägg i revbenen och koka på låg i 8 tim (hög i 4 tim).
  • Lägg i morötter, koriander och 2 msk risvinäger i en skål och rör runt.
  • När revbenen är klara, ta ur dem och rensa från ben och fett och dela dem i små bitar. Separera gärna fettet från såsen (om du inte har en separator, ställ såsen i kylen en stund så är fettet lätt att ta bort sedan). Blanda sedan lite av såsen med köttet.
  • Gör tacos av tortillabröd, kött, morotssallad, färska ananasbitar och strö sesamfrön över.

Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Får i kål – Express

schedule40 minuter

4 / 5. 9

Tex-Mexgryta

schedule7h

4 / 5. 51

Lammchili

schedule8-10 timmar på låg

3 / 5. 24

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCKPOT-SKOLAN

Lär dig allt om Crockpots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crockpot. I vår Crockpot-skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crockpot