
Bevara smakerna genom att linda i fisken i ett paket. Resultatet är en otroligt saftig och smakrik rätt som är svår att tröttna på.
Observera! Receptet är framtaget för Crock-Pot Express Multicooker.
7 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 2 skinnfria filéer av torsk eller annan vit fisk
- 2 små potatisar i tunna skivor
- 1 liten fänkål i tunna skivor
- Extra jungfruolivolja
- 2 skivor citron
- 1 nypa färsk persilja
- Salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Mät ut en bit bakplåtspapper upp över ånggallret med 3 cm extra runt omkring. Placera pappret på gallret och vik upp kanterna så att du får ett paket.
- Ringla olivolja i botten av paketet.
- Lägg ett lager med skivad potatis på oljan.
- Ringla över olivolja och krydda.
- Lägg på fisken och ett tunt lager fänkål. Avsluta med att ringla över olivolja och krydda.
- Toppa med färsk persilja och en skiva citron.
- Vik över kanterna och forma till ett paket.
- Linda in paketen i aluminiumfolie.
- Häll 300 ml vatten i botten av Crockpot® Express-grytan.
- Placera ånggallret i skålen och lägg sedan på paketen. Lämna lite plats mellan paketen.
- Sätt på locket, stäng det och välj STEAM-funktionen.
- Ställ in 6 minuter.
- När tiden är klar släpper du på trycket så snart du kan. Låt enheten vila i 10 minuter innan du öppnar locket.
- Placera paketen på uppvärmda tallrikar, ta bort folien och servera fisken i paketet.
Diskussion om Torsk i paket
7 tankar om “Torsk i paket”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Fisk
som huvudingrediens

Bakad sötpotatis i Express
schedule12m

Ångkokt fisk med citron och örter
schedule8m

Lax med rotfruktsmos och couscous (Barnmat)
schedule25m
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
Vilka tider gäller för vanlig croc pot?
Hej! Denna rätt är enbart för Crock-Pot express, då fisken ångas
Hej.
Är gammal på Croc-Pot men ny på ångkokning. Vet att det finns två sätt att släppa ut trycket, antingen försiktigt direkt alt att den får stå ett tag så trycket försiktigt försvinner. När Ni skriver rekommenderade anvisningar, vilket alternativ är det Ni då tänker på?
När det gäller fisk bör man släppa trycket så fort som möjligt eftersom det lätt blir överkokt annars.
Jag behövde dubbla tiden för att fisken skulle bli klar. Fundera på om man måste Linda in de i aluminiumfolie utan bara kan lägga inte 6min som ett paket av bakplåtspapper.
Ska testa detta en gång till och ta bort foliet plus krydda extra och hoppas det blir bra.
Är fisken fryst när du lägger i den eller är den färsk/upptinad?
Hej!
Den är upptinad/färsk.