Varm choklad med Baileys
Varm choklad med Baileys
  • 8 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 1h 30m tillagningstid

Varm choklad med Baileys

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Efter att ha varit ute och njutit av frisk luft är det skönt att komma in och dricka något varmt och gott. Den här chokladen är ganska mättande också. Den blir jättegod med Baileys men går givetvis bra att dricka utan.

Receptet är från the Magical slowcooker

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 100 g mörk choklad
  • 1 dl kakaopulver
  • 1 dl socker
  • 1 msk vaniljextrakt eller vaniljpulver
  • 2,5 dl vispgrädde
  • 1,5 l "röd" mjölk
  • 2,5 dl Baileys® Irish Cream
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • Marshmallows
  • vispad grädde
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Bryt chokladen i bitar och lägg dem i din slow cooker. Lägg sedan i resten av ingredienserna (förutom Baileys).
  • 2. Lägg på locket och koka på HIGH på 1.5 timme och rör om var 30:e minut.
  • 3. När chokladen är varm, rör i Baileys Irish Cream.
  • 4. Låt Crock-Poten stå på varmhållning när drycken ska serveras. Servera med marshmallows och/eller vispad grädde.