Denna vita kycklinglasagnen har bara sex ingredienser, men blir så krämig och smakfull. Kolla på steg-för-steg receptvideon nedan.

Originalreceptet hittar du här:

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 2 kycklingbröst
  • 8 lasagneplattor, brutna i bitar (230g)
  • 1 pkt creme cheese, vitlök och örter
  • 5 dl kycklingbuljong
  • 1 dl fryst spenat, tinad och urvattnad
  • salt och svartpeppar
  • 2,5 dl riven mozzarellaost
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg kyckling, buljong, spenat och creme cheese i din Crock-Pot.
  • Lägg på locket och koka på låg i 3 timmar, eller tills kycklingen rivs lätt. Strimla kycklingen och rör om med creme cheese.
  • Bryt itu lasagneplattorna, blanda ordentligt med kycklingen, lägg på locket och koka på hög i 10-15 minuter.
  • Lägg på den rivna osten och koka på hög i 15 minuter till. (Om du vill tjocka såsen ytterligare kan du lägga till en liten mängd majsstärkelse i kombination med vatten just nu)
  • Stäng av Crock-potten och låt den vila i 10-15 minuter innan servering.

Diskussion om Vit kycklinglasagne

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Butterchicken (Murgh Makhani)

schedule35m

3.9 / 5. 114

Tikka Masalakyckling

schedule6 timmar på låg

3.9 / 5. 55

Het kycklinggryta i Expressen

schedule20m

4 / 5. 48

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept