
Denna vita kycklinglasagnen har bara sex ingredienser, men blir så krämig och smakfull. Kolla på steg-för-steg receptvideon nedan.
Originalreceptet hittar du här:
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 2 kycklingbröst
- 8 lasagneplattor, brutna i bitar (230g)
- 1 pkt creme cheese, vitlök och örter
- 5 dl kycklingbuljong
- 1 dl fryst spenat, tinad och urvattnad
- salt och svartpeppar
- 2,5 dl riven mozzarellaost
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg kyckling, buljong, spenat och creme cheese i din Crock-Pot.
- Lägg på locket och koka på låg i 3 timmar, eller tills kycklingen rivs lätt. Strimla kycklingen och rör om med creme cheese.
- Bryt itu lasagneplattorna, blanda ordentligt med kycklingen, lägg på locket och koka på hög i 10-15 minuter.
- Lägg på den rivna osten och koka på hög i 15 minuter till. (Om du vill tjocka såsen ytterligare kan du lägga till en liten mängd majsstärkelse i kombination med vatten just nu)
- Stäng av Crock-potten och låt den vila i 10-15 minuter innan servering.
Diskussion om Vit kycklinglasagne
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Italiensk kycklingpasta
schedule4h

Amerikansk ananaskyckling
schedule5h

Rillettes
schedule8h
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot