Pulled chicken kan varieras i oändlighet. Här har vi valt att servera den på en macka. Gör med fördel en stor sats och variera till olika rätter. Kycklingen kan frysas ner om man vill ta fram vid ett senare tillfälle 🙂
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 kg benfria kycklinglår
- 4 klyftor vitlök, skivade, plus 4 klyftor vitlök
- 3 msk olivolja
- Juice av en citron
- 1 msk citronskal
- 1 tsk salt
- 0,5 tsk peppar
- 0,5 tsk allkrydda
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Rensa kycklinglåren, och torka dem med hushållspapper. Lägg i en skål tillsammans med övriga ingredienser, täck över och marinera i kylen över natten.
- Häll i kycklingen och all marinad i din Crock-pot. Koka på låg i 5 timmar tills kycklingen lätt går att dela med bara gaffel. (Är du hemma kan du röra runt i grytan 1-2 gånger under tillagningstiden.
- Ta upp kycklingen och dra isär den med gafflar, och lägg sedan tillbaka den i grytan och blanda med såsen. Koka på hög i 15 min.
- Servera kycklingen tillsammans med bröd, sallad och tomat.
Diskussion om Vitlökskyckling
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens
Mexikansk kycklingsoppa
schedule6-8 tim på låg
Kycklingtacos
schedule5-6 timmar på låg
Kryddig jordnötskyckling
schedule6 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept