Skip to content
Svenska
Dansk
Suomi
Norsk bokmål
Svenska
Logga in
Shop
Funktioner
Slowcooking
Tryckkokning
Ångkokning
Sous vide
Visa alla produkter
Reservdelar
Innergrytor
Lock
Övrigt
Visa alla reservdelar
Fyndhörna
Fyndhörna
Härliga recept!
Låt dig inspireras av alla härliga recept!
Till recept
Recept
Tillagningsmetod
Tryckkokning
Ångkokning
Slowcooking
Sous vide
Visa alla
Teman
Mer klirr i kassan
Världens Mat
Visa alla
Våra kockar
Kaylin Sauer
Diana Dontsova
Linda Lagerstrand
Erik Videgård
Shad Majid
Visa alla
Hösten är här!
Här hittar du alla härliga recept!
Nyheter
Gott att veta
Pressmeddelanden
Crockpot-skolan
Crockpot-skolan med Linda
Crockpot-skolan med Madeleine
Återförsäljare
Britt-Marie Wahlund
Status för denna avändare är Godkänd
Kommentarer
Kommentarer
Mina recept
Mina recept
Sparade recept
Sparade recept
Det står i början av receptet att hälften av saltet ska tillsättas. Men det står ingenstans, vad jag kan se,…
På
Rosmarin- och fetaostbröd
Jag tycker det borde stå i receptet eftersom tillagningstiden skiljer sig beroende på om det är ben eller inte.
På
Lammstek
Men det är ju inte samma mängd. Är receptet beräknat på färsk eller torkad?
På
Lammstek
Jag menar, ska den pressas, hackas eller något annat?
På
Lammstek
Är lammsteken med eller utan ben?
På
Lammstek
Är det färsk eller torkad rosmarin?
På
Lammstek
Vad ska jag göra med citronen?
På
Lammstek
Recept
Tillagningsmetod
Tryckkokning
Ångkokning
Slowcooking
Sous vide
Våra kockar
Kaylin Sauer
Erik Videgård
Diana Dontsova
Linda Lagerstrand
Shad Majid
Huvudingrediens
Kött
Fisk
Fågel
Vegetariskt
Shop
Funktioner
Slowcooking
Tryckkokning
Ångkokning
Sous vide
Utvalda produkter
Crockpot Multi 5,6L Express
Crockpot Slowcooker 4,7L
Crockpot Slowcooker 5,6L Multi
Crockpot Slowcooker 5,7L
Reservdelar
Galler
Innergrytor
Övrigt
Nyheter
Gott att veta
Pressmeddelanden
Crockpot-skolan
Crockpot-skolan med Madeleine
Svenska
Dansk
Suomi
Norsk bokmål
Svenska
Logga in