En god fransk specialité. Lätt att tillaga i en Crock-Pot!

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • en hel anka eller 4 st ankbröst med skinn
  • salt och svartpeppar
  • 2 msk hackad salvia
  • 2 msk hackad persilja
  • 3 schalottenlökar
  • 3 vitlöksklyftor
  • ankfett
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Gnid in salt och peppar ordentligt. Bryn ankan/ankbröstet med den feta sidan nedåt i en het stekpanna i 3 minuter. Snitta ett rutmönster i fettet om du har ankbröst. Vänd och bryn den andra sidan 1 minut. Krydda köttet med svartpeppar, salvia och persilja.
  • Lägg ankbrösten i grytan.
  • Skala och skär schalottenlök och vitlöksklyfta i skivor och lägg i grytan. Häll i fettet i botten på grytan
  • Lägg på locket och sätt på låg i 8 timmar.

Diskussion om Anka, confiterad

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Panang Gai med kyckling

schedule15m

4 / 5. 31

Kall marinerad kycklingfilé

schedule12m

4 / 5. 15

Kyckling med vitlök och honung

schedule5-6 timmar på låg

4 / 5. 102

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Överraska mamma?

Snart är det Mors dag, och vad passar då bättre att ge bort än en Crock-pot? Även den blivande studenten uppskattar denna mångsidiga produkt som garanterat blir ens bästa vän i köket. 
Vi har samlat alla erbjudanden på en och samma sida, kika ni och fynda!

Se erbjudanden