En god fransk specialité. Lätt att tillaga i en Crock-Pot!

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • en hel anka eller 4 st ankbröst med skinn
  • salt och svartpeppar
  • 2 msk hackad salvia
  • 2 msk hackad persilja
  • 3 schalottenlökar
  • 3 vitlöksklyftor
  • ankfett
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Gnid in salt och peppar ordentligt. Bryn ankan/ankbröstet med den feta sidan nedåt i en het stekpanna i 3 minuter. Snitta ett rutmönster i fettet om du har ankbröst. Vänd och bryn den andra sidan 1 minut. Krydda köttet med svartpeppar, salvia och persilja.
  • Lägg ankbrösten i grytan.
  • Skala och skär schalottenlök och vitlöksklyfta i skivor och lägg i grytan. Häll i fettet i botten på grytan
  • Lägg på locket och sätt på låg i 8 timmar.

Diskussion om Anka, confiterad

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Amerikansk ananaskyckling

schedule5h

3.1 / 5. 40

Dijonkyckling

schedule6 timmar

4 / 5. 65

Kycklingsoppa med nudlar

schedule7 min + 6 min

4 / 5. 28

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot