
En god fransk specialité. Lätt att tillaga i en Crock-Pot!
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- en hel anka eller 4 st ankbröst med skinn
- salt och svartpeppar
- 2 msk hackad salvia
- 2 msk hackad persilja
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- ankfett
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Gnid in salt och peppar ordentligt. Bryn ankan/ankbröstet med den feta sidan nedåt i en het stekpanna i 3 minuter. Snitta ett rutmönster i fettet om du har ankbröst. Vänd och bryn den andra sidan 1 minut. Krydda köttet med svartpeppar, salvia och persilja.
- Lägg ankbrösten i grytan.
- Skala och skär schalottenlök och vitlöksklyfta i skivor och lägg i grytan. Häll i fettet i botten på grytan
- Lägg på locket och sätt på låg i 8 timmar.
Diskussion om Anka, confiterad
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kyckling Barbacoa
schedule4 timmar på hög eller 6 timmar på låg

Apelsinkyckling
schedule5 timmar på låg

Colakyckling
schedule5 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept