Bakade potatisar i ugnen tenderar att göra mig besviken. Det är inte så att inte är gott (i synnerhet en gång toppad med bacon och ost), men de har aldrig känts tillräckligt gott för att förtjäna en hel timme med hög temperatur i ugnen, vilket krävts för att få dem tillagade. CrockPot-bakade potatisar är dock en helt annan grej.
2 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 4-6 bakpotatisar (Idaho)
- grovt salt
- olivolja
- Aluminiumfolie
- Valfri topping
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Stick hål på potatisen med en gaffel, gnid lite olja runt den och strö salt på. Linda in den i folie och lägg den i din Crock-Pot.
- Låt den koka på hög 4-5 tim eller låg 8-10 timmar.
- Ta ur potatisarna, skär en skåra på ovansidan och kläm till med 4 fingrar. Lägg på valfri topping.
Diskussion om Bakad potatis
2 tankar om “Bakad potatis”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Baked beans – Bostonbönor
schedule8 timmar

Pumpasoppa med sting
schedule8h

Lins- och quinoachili
schedule8 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
Hur ska ventilen vara?
Går det att göra med tryckkokarfunktionen med?
Just detta receptet är för slowcooking så då ska ventilen vara öppen. Det finns ett recept för tryckkokning på sötpotatis: https://crockpot.se/recept/bakad-sotpotatis-express/ Lägg till någon minut så kan nog det fungera.