Bakade potatisar i ugnen tenderar att göra mig besviken. Det är inte så att inte är gott (i synnerhet en gång toppad med bacon och ost), men de har aldrig känts tillräckligt gott för att förtjäna en hel timme med hög temperatur i ugnen, vilket krävts för att få dem tillagade. CrockPot-bakade potatisar är dock en helt annan grej.

2 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 4-6 bakpotatisar (Idaho)
  • grovt salt
  • olivolja
  • Aluminiumfolie
  • Valfri topping
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Stick hål på potatisen med en gaffel, gnid lite olja runt den och strö salt på. Linda in den i folie och lägg den i din Crock-Pot.
  • Låt den koka på hög 4-5 tim eller låg 8-10 timmar.
  • Ta ur potatisarna, skär en skåra på ovansidan och kläm till med 4 fingrar. Lägg på valfri topping.

Diskussion om Bakad potatis

2 tankar om “Bakad potatis

Lämna ett svar

Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Banana Foster – läcker snabb dessert

schedule8m

4.1 / 5. 15

Vegetarisk chili med sötpotatis och quinoa

schedule6h

4 / 5. 67

Kinesisk sötsur tempehgryta

schedule7h

4 / 5. 19

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept