God och krämig soppa som passar bra i höstmörkret.

Recept-tack till Amy & Jackie

Ingredienser

Ingredienser

  • 1 blomkålshuvud, delat
  • 2 små potatisar, hackade
  • 1 l kycklingbuljong
  • 6 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 gul lök, hackad
  • 250 ml vispgrädde eller creme fraiche
  • 2 lagerblad
  • 2 salladslökar
  • 2 msk fisksås (asiatisk)
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Tärna bacon och stek direkt i grytan på Sautéläget tills de är krispiga. Ta upp det och lämna till servering.
  • Bryn lök, vitlök och salladslök tills de är mjuka.
  • Häll 1 dl kycklingbuljong i grytan och blanda.
  • Lägg i blomkål, potatis och lagerblad i grytan. Häll på resten av buljongen. Stäng locket och sätt på högt tryck i 5 minuter.
  • Släpp på trycket manuellt och vänta i 10 minuter*
  • Öppna locket försiktigt, ta upp lagerbladen och mixa allt i grytan med en stavmixer.
  • Rör i fisksås och grädde. Salta och peppra.
  • Servera med bacon och riven parmesan.

Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Indisk linsgryta

schedule30 min

4 / 5. 25

Paprika fylld med quinoa

schedulelåg i 6 timmar eller hög i 3 timmar.

0 / 5. 0

Vegetarisk currygryta

schedule4h

4 / 5. 61

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCKPOT-SKOLAN

Lär dig allt om Crockpots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crockpot. I vår Crockpot-skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crockpot