Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
700 g ben- och skinnfria kycklinglårfiléer
200 g creme cheese
1 burk hackade gröna chilis
1/2 tsk vitlökpulver
1/4 tsk spiskummin
salt och svartpeppar
2 dl kycklingbuljong
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
Färsk hackad persilja
Röda chilipepparflingor
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
1. Sätt på din Express på sauté-läget och smält smöret, tillsätt i kycklinglåren och stek i ca 5-6 minuter på alla sidor. Tillsätt kycklingbuljong, gröna chilis, vitlökpulver, spiskummin, salt, peppar och creme cheese.
2. Stäng locket och vrid ventilen till stängd. Ställ in manuell / tryckkokning på 10 minuter. När tiden har gått låt trycket släppa.
3. Ta försiktigt av locket. Strimla kycklingen med två gafflar. Justera smaksättningen med salt och peppar efter smak. Strö med färsk hackad persilja och röda chiliflingor och servera med creme cheese till blomkålris, zucchininudlar eller frallor.