Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
500 g nötfärs, brynt
2 potatisar, i tärningar
2 morötter, skalade och tärnade
3 selleristjälkar, skalade och hackade
1 lök, tärnad
salt och peppar
2 tsk torkad basilika
1/2 tsk. vitlökspulver
6-7 dl kycklingbuljong
500 g riven ost (tillsätt till slutet av tillagningstiden)
250 g creme cheese (tillsätt i slutet av tillagningstiden)
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
1. Observera innan du börjar med receptet, att den totala tillagningstiden i en slowcooker är 8 timmar, ost och creme cheese tillsätts vid 7:e timmen och kokas i ytterligare 1 timme
2. Lägg i det stekta nötköttet, potatis, morötter, selleri, lök, salt, peppar, basilika, vitlökspulver och kycklingsbuljong i din slowcooker. Lägg INTE i osten.
3. Lägg på locket och koka på LOW i 7 timmar utan att öppna locket under tillagningstiden.
4. Lägg till osten i slowcookern. Rör om.
5. Lägg på locket och koka ytterligare en timme på LOW.
6. Rör om tills allting blandats i soppan. Servera och njut!
God smak men osten blir lätt grynig. Strunta helt i hårdosten och öka istället mängden cream cheese.
2019-12-01
Nenja Svensson
Den var omtyckt i min familj. Jag hade i mer potatis och morötter och lök i och hade mer riven ost. Soppan blev helt underbar. Jag rekommenderar soppan varm
Kommentarer
God smak men osten blir lätt grynig. Strunta helt i hårdosten och öka istället mängden cream cheese.
Den var omtyckt i min familj. Jag hade i mer potatis och morötter och lök i och hade mer riven ost. Soppan blev helt underbar. Jag rekommenderar soppan varm