
Detta är min senaste Crockpot Express-favorit: Red Curry Chicken Noodles. Det finns inte många snabbare och godare middagsidéer när man gillar thailändsk mat. Detta är min favorit av currygrytor som alla tillagas på cirka 10 eller 15 minuter i Express. Här behöver du bara lägga till nudlar.
en kommentar »
Ingredienser
Ingredienser
- 2 msk olivolja
- 2 kycklingbröst, tärnad i 2 cm kuber
- 2 vitlöksklyfta finhackad
- 1 msk färsk hackad ingefära
- 1-2 msk röd currypasta
- 1 burk kokosmjölk
- 2 msk sojasås
- 1 röd paprika, skivad
- 2,5 dl sugarsnaps
- 225g risnudlar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg alla ingredienser förutom röd paprika, sugarsnaps och risnudlar i Express. Ställ in på manuell och tryckkoka på hög i 3 minuter. Den tar cirka 10 minuter att förvärma och sedan 3 minuter att laga.
- När den är klar trycker du på Avbryt och släpper ut ångan direkt, väntar tills tryckmätaren sjunkit och locket är säkert att öppna.
- Under tiden häll 1 msk olivolja över risnudlarna. Koka vatten i din vattenkokare, häll det sedan över nudlarna och rör om. Blötlägg i en stor skål i 1-2 minuter tills nudlarna bara är mjukna (de bör vara hårda i mitten). Töm och sätt åt sidan.
- Öppna den Express, lägg i paprika och sugarsnaps och låt det sedan stå i 5 minuter. Lägg de kokta risnudlarna i portionsskålar och fyll sedan på med currygrytan och topping. Servera och njut!
Diskussion om Kyckling med röd curry och nudlar
En tanke om “Kyckling med röd curry och nudlar”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
Bra recept, men nästa gång tar jag nog lite mindre currypasta.