Denna kycklingrätt är lätt att kasta ihop och blir supergod. Det är också en bra mängd grönsaker i den och kan ätas som den är eller serveras med vitt ris.

Recept från: My Natural Family

2 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 8 kycklingbitar, lårfilé, utan skinn
  • 2 paprikor, hackade
  • 1 zucchini, 2 cm tjocka
  • 1 gul lök, i stora bitar
  • 4 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 dl balsamvinäger
  • 1 dl honung
  • 1 tsk havssalt
  • 0,5 tsk chiliflakes
  • 1 msk arrowrot/maizena
  • 1 msk vatten
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Placera kycklingen i basen av Crock-Poten.
  • Blanda i en skål balsamvinäger, honung, vitlök, salt och chiliflingor. Häll över kycklingen.
  • Täck med locket och laga på hög i 3 timmar eller låg i 5-6 timmar.
  • Tillsätt lök, skivad paprika och skivad zucchini till Crock-Poten. Koka i ytterligare en timme.
  • Blanda arrowrootpulver/maizena och vatten och rör om ordentligt. Häll i Cock-Poten och blanda med kokvätskan, kycklingen och grönsakerna.
  • Låt koka i ytterligare 10 minuter, eller tills det tjocknat tillräckligt för att täcka kycklingen och grönsakerna.
  • Klipp färsk koriander över och servera som det är eller med ditt favorittillbehör.

Diskussion om Kyckling med vitlök och honung

2 tankar om “Kyckling med vitlök och honung

Lämna ett svar

Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Kyckling med grädde och dragon

schedule6 timmar på låg

3.9 / 5. 19

Kycklinggryta med sötpotatis

schedule6 timmar på låg

0 / 5. 0

Hel kyckling i Express

schedule30 min

4 / 5. 173

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crock-Pot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
En lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept