Lätt och läcker kotlett
Lätt och läcker kotlett
  • 6
  • 10m
  • 8h

Lätt och läcker kotlett

Skivad skinkstek eller kotletter. Lätt att laga och snålt med kalorier

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 800 g benfri skinkstek
  • 4 morötter
  • 1 gul lök
  • 2 dl teriyakisås
  • 1 buljongtärning
  • 2 dl vatten
  • 1-2 msk maizena
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Dela köttet i 6 skivor, skala och skiva morötter och lök. Lägg morötter och lök i botten av grytan och lägg köttet ovanpå. Häll i teriyakisås och lägg i buljongtärning och slå över vatten.
  • 2. Sätt på locket och tillaga på låg temperatur i 8 timmar.
  • 3. Ta upp köttet och grönsakerna ur grytan. Slå över buljongen i en kastrull och red till sås samt smaka av med kryddor.
  • 4. Servera med kokt potatis och rivna morötter