
Skivad skinkstek eller kotletter. Lätt att laga och snålt med kalorier
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 800 g benfri skinkstek
- 4 morötter
- 1 gul lök
- 2 dl teriyakisås
- 1 buljongtärning
- 2 dl vatten
- 1-2 msk maizena
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Dela köttet i 6 skivor, skala och skiva morötter och lök. Lägg morötter och lök i botten av grytan och lägg köttet ovanpå. Häll i teriyakisås och lägg i buljongtärning och slå över vatten.
- Sätt på locket och tillaga på låg temperatur i 8 timmar.
- Ta upp köttet och grönsakerna ur grytan. Slå över buljongen i en kastrull och red till sås samt smaka av med kryddor.
- Servera med kokt potatis och rivna morötter
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCKPOT-SKOLAN
Lär dig allt om Crockpots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crockpot. I vår Crockpot-skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crockpot