Revbenspjäll
Revbenspjäll
  • 4 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 7h tillagningstid

Revbenspjäll

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Tjockskurna, saftiga, möra revben ska inte behöva vara hänvisade till julbordet (även om de ju är omistliga just där). Genom en långsam tillagning i Crock-Pot lockas de goda smakerna fram. Den gör sig väldigt bra som en vardagsmiddag om man som här kokar dem i en god tomatsås (pastasås). Du kan också variera smaken med en kryddig glaze.

Film här: https://youtu.be/rHTTAzxIrHU

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 1 kg revben av fläskkött
  • 1 burk pastasås
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 msk oregano
  • 1 msk basilika
  • salt & peppar
  • 3 klyftor vitlök
  • 1 dl rött vin
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg i alla ingredienser utom kött och kryddor och rör om. Koka på låg temperatur i 7 timmar.
  • 2. Pensla med såsen och lägg upp på ett fat.