Revbenspjäll
Revbenspjäll
  • 4 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 7h tillagningstid

Revbenspjäll

Tjockskurna, saftiga, möra revben ska inte behöva vara hänvisade till julbordet (även om de ju är omistliga just där). Genom en långsam tillagning i Crock-Pot lockas de goda smakerna fram. Den gör sig väldigt bra som en vardagsmiddag om man som här kokar dem i en god tomatsås (pastasås). Du kan också variera smaken med en kryddig glaze.

Film här: https://youtu.be/rHTTAzxIrHU

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 1 kg revben av fläskkött
  • 1 burk pastasås
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 msk oregano
  • 1 msk basilika
  • salt & peppar
  • 3 klyftor vitlök
  • 1 dl rött vin
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg i alla ingredienser utom kött och kryddor och rör om. Koka på låg temperatur i 7 timmar.
  • 2. Pensla med såsen och lägg upp på ett fat.