Tjockskurna, saftiga, möra revben ska inte behöva vara hänvisade till julbordet (även om de ju är omistliga just där). Genom en långsam tillagning i Crock-Pot lockas de goda smakerna fram. Den gör sig väldigt bra som en vardagsmiddag om man som här kokar dem i en god tomatsås (pastasås). Du kan också variera smaken med en kryddig glaze.

Film här: https://youtu.be/rHTTAzxIrHU

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 1 kg revben av fläskkött
  • 1 burk pastasås
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 msk oregano
  • 1 msk basilika
  • salt & peppar
  • 3 klyftor vitlök
  • 1 dl rött vin
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Lägg i alla ingredienser utom kött och kryddor och rör om. Koka på låg temperatur i 7 timmar.
  • Pensla med såsen och lägg upp på ett fat.

Diskussion om Revbenspjäll

Lämna ett svar

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCK-POT SKOLAN

Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crock-pot