
Machaca är en traditionell amerikansk rätt som ofta äts av cowboys och rancharbetare. Köttet ska tillagas länge så att det faller sönder. Gott att äta tillsammans med ris, tortilllabröd, sallad eller att mixa med vispat stekt ägg.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 700 g fläsk- eller nötkött
- 1 msk Maggisås (Latino) eller Worcestershire sås
- 2 msk limejuice
- 2 dl hackad gul lök
- 1 dl röd paprika, hackad
- 2 vitlöksklyftor
- 1 färsk chili, urkärnad och hackad
- 1 msk köttfond
- 1 burk tomatkross
- 1 tsk torkad oregano
- salt och peppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Krydda köttet med salt och peppar och lägg det i grytan.
- Rör ihop resten av ingredienserna och häll över köttet.
- Koka på låg i 8 tim. Dela sedan köttet med en gaffel och låt det ligga och dra i såsen ca 30 min innan servering.
Diskussion om Biff Machaca
Mer recept med Kött
som huvudingrediens

Korv i ölbad
schedule2-3 timmar på high

Revben med plommon
schedule6-7 timmar + 30 min

Glöggkokt pulled beef
schedule7-8 timmar på låg
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot