To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Kommentarer
Gjorde Bouef Bourgogne igår som lite lyx på nyårsdagen. Den blev fantastiskt god och gick hem hos unga som gamla.
Hej!
Vet inte om jag gjorde något fel, men 5 msk soja, är det rätt? Det smakade bara soja… hade kinesisk, det kanske var felet?
Hej!
Tack för din kommentar. Jag brukar ha japansk soja (har ändrat det i receptet) och även minskat till 4 msk. Tycker också att det tog över för mycket.
Bland det bästa jag ätit, 5 stjärnor.
Hej. Stämmer det att champinjonerna ska i grytan på en gång? Sen undrar jag vad som gäller. Det står 7 timmar på tillagningstid och i receptet står det 8 timmar. Vad är rätt?
Hej! När det gäller grytor med nötkött kan tillagningstiden gott vara lite längre, så jag har ändrat nu till 7-8 tim. Det beror också på vilket kött du använder.
Hej,
Jag undrar om dem färska champinjonerna ska i direkt eller man ska vänta med dem? Har du gjort den i crock pot express med tryckkokning och isåfall vilken kok tid ska man använda sig av då?
Lägg i champinjonerna direkt, det funkar bra. Jag brukar använda funktionen “stew” på tryckkokaren. Lycka till!
Hej. När du skriver sila buljongen menar du då att man ska hälla ur all vätska ur grytan ner i en kastrull, ska man då sleva ur den eller försöka hälla ur grytan? Verkar meckigt… finns det ngt annat sätt?
Hej! Om du blandar maizena med lite vatten så kan du hälla i det direkt utan att sila. Bara röra om.
Nu hänger gubben inte med. Det står under ingredienser att det ska i soja, men det står inget om soja i tillagningen. Jag läste kommentarerna här och kan se att någon klagat på mycket soja smak och att du då ändrade receptet. Jag gissar på att det ska i, och testar 3 msk.
Hej! Nu har jag lagt in sojan i instruktionerna. Tack!
Någon som vet om det går att steka med mjöl för att få redning i grytan ? Tänker att det inte skall bli klumpar eller skär sig när det går 7 tim.
Ja det går bra.
Skall man inte steka köttet,. högrev samt bog innan den skall i CrockPot för långkokning?
Hej!
Nej det behövs inte, men man kan göra det om man vill.
Hej går att tillaga i express på 40 minuter
Skall testa detta, men med Mannerströms recept. https://youtu.be/Xlv9VJcyrK8
Testa och återkomm gärna hur det smakade 🙂