
Ingredienser
Ingredienser
- 2 stora morötter, skalade, skurna i ungefär 1 cm tärningar
- 6 msk olivolja
- 2 stora lökar, skalade och finhackade
- 4 msk sojasås
- 1 mellanstor sötpotatis (225 g) skalad och skuren i 1 cm tärningar
- 4 msk hackad färsk dragon
- 15 små färskpotatisar skurna mitt itu på längden
- 300 g lax, skinnet borttaget och skuren i 2 cm tärningar
- 100 g frysta ärtor
- 1 grönsaksbuljongtärning
- 2 dl vatten
- 200 g crème fraiche
- 100 g gröna bönor, skurna i 2 cm bitar
- 4 msk hackad färsk gräslök
- Salt och nymald svartpeppar
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Placera alla grönsaker, olivolja, buljongtärning och sojasås i en kastrull, krydda och värm på spishällen (eller använd Sauté Crock-Pot® slow cooker på spishällen). Häll ner det i grytan och koka på Låg i 4 timmar, rör om ibland.
- Efter 4 timmar tillsätt dragon och laxtärningar. Rör om försiktigt, vrid upp värmen till Hög inställning och sätt på locket igen.
- Koka i ytterligare ca 20 minuter eller tills laxen är färdig, koka inte för länge då fisk lätt kokas sönder snabbt.
- Rör i crème fraiche och klipp över gräslök.
Diskussion om Bräserad lax och primörer
2 tankar om “Bräserad lax och primörer”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Fisk
som huvudingrediens

Ångkokt fisk på japanskt vis
schedule12m

Torsk i paket
schedule6 minuter

Lax med rotfruktsmos och couscous (Barnmat)
schedule25m
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCKPOT-SKOLAN
Lär dig allt om Crockpots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crockpot. I vår Crockpot-skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crockpot
För lite vätska?
Jag har lagt till 2 dl vatten. Håller med dig om att det behövdes.