Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
2 stora morötter, skalade, skurna i ungefär 1 cm tärningar
6 msk olivolja
2 stora lökar, skalade och finhackade
4 msk sojasås
1 mellanstor sötpotatis (225 g) skalad och skuren i 1 cm tärningar
4 msk hackad färsk dragon
15 små färskpotatisar skurna mitt itu på längden
300 g lax, skinnet borttaget och skuren i 2 cm tärningar
100 g frysta ärtor
1 grönsaksbuljongtärning
2 dl vatten
200 g crème fraiche
100 g gröna bönor, skurna i 2 cm bitar
4 msk hackad färsk gräslök
Salt och nymald svartpeppar
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
1. Placera alla grönsaker, olivolja, buljongtärning och sojasås i en kastrull, krydda och värm på spishällen (eller använd Sauté Crock-Pot® slow cooker på spishällen). Häll ner det i grytan och koka på Låg i 4 timmar, rör om ibland.
2. Efter 4 timmar tillsätt dragon och laxtärningar. Rör om försiktigt, vrid upp värmen till Hög inställning och sätt på locket igen.
3. Koka i ytterligare ca 20 minuter eller tills laxen är färdig, koka inte för länge då fisk lätt kokas sönder snabbt.
Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera alla" godkänner du att ALLA kakorna används. Du kan dock besöka "Cookieinställningar" för att ge ett kontrollerat samtycke.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Kommentarer
För lite vätska?
Jag har lagt till 2 dl vatten. Håller med dig om att det behövdes.