Vem behöver hämtmat när du kan komma hem till en god tempehgryta full av kinesiska sötsura smaker? Lägg i ingredienserna innan du går på jobbet och det är klart vid middagstid. Jag ställer in min riskokare på en timer så att mitt ris är klart samtidigt.

Originalreceptet och bilder kommer från: Healthy slow cooking

 

2 kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • Sås:
  • 2,5 dl ananasbitar
  • 1,2 dl krossade tomater
  • 1,2 dl vatten
  • 1/2 lök
  • 0,7 dl sojasås
  • 2 msk risvinäger
  • 2,5 cm färsk ingefära, skalad
  • Ingredienser:
  • 227g paket tempeh i fyrkanter
  • 4 dl tärnad ananas
  • 5 dl tärnad paprika valfri färg
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Tillsätt alla såsens ingredienser i din mixer och blanda.
  • Lägg huvudingredienserna och sås till din Crock-Pot och koka på låg 7 till 9 timmar.
  • Servera med kokat ris.

Diskussion om Kinesisk sötsur tempehgryta

2 tankar om “Kinesisk sötsur tempehgryta

Lämna ett svar

Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Minestronesoppa

schedule6-8 tim på låg

4 / 5. 37

Äppelmos i Crockpot

schedule4h

4 / 5. 93

Svamprisotto

schedule20m

4 / 5. 139

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept