

Vem behöver hämtmat när du kan komma hem till en god tempehgryta full av kinesiska sötsura smaker? Lägg i ingredienserna innan du går på jobbet och det är klart vid middagstid. Jag ställer in min riskokare på en timer så att mitt ris är klart samtidigt.
Originalreceptet och bilder kommer från: Healthy slow cooking
2 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- Sås:
- 2,5 dl ananasbitar
- 1,2 dl krossade tomater
- 1,2 dl vatten
- 1/2 lök
- 0,7 dl sojasås
- 2 msk risvinäger
- 2,5 cm färsk ingefära, skalad
- Ingredienser:
- 227g paket tempeh i fyrkanter
- 4 dl tärnad ananas
- 5 dl tärnad paprika valfri färg
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Tillsätt alla såsens ingredienser i din mixer och blanda.
- Lägg huvudingredienserna och sås till din Crock-Pot och koka på låg 7 till 9 timmar.
- Servera med kokat ris.
Diskussion om Kinesisk sötsur tempehgryta
2 tankar om “Kinesisk sötsur tempehgryta”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCKPOT-SKOLAN
Lär dig allt om Crockpots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crockpot. I vår Crockpot-skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crockpot
Lån ni inte börja översätta korrekt? “1,2 dl kopp krossade tomater”. Kopp ska bort.
En insh är 2.54 cm. Avrundas oftast till 2.5 cm. Varför har ni skrivit 3 cm?
Hej! Kopp är borttaget och det är ändrat till 2,5 cm. Tack för ditt påpekande.