Vem behöver hämtmat när du kan komma hem till en god tempehgryta full av kinesiska sötsura smaker? Lägg i ingredienserna innan du går på jobbet och det är klart vid middagstid. Jag ställer in min riskokare på en timer så att mitt ris är klart samtidigt.
Originalreceptet och bilder kommer från: Healthy slow cooking
2 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- Sås:
- 2,5 dl ananasbitar
- 1,2 dl krossade tomater
- 1,2 dl vatten
- 1/2 lök
- 0,7 dl sojasås
- 2 msk risvinäger
- 2,5 cm färsk ingefära, skalad
- Ingredienser:
- 227g paket tempeh i fyrkanter
- 4 dl tärnad ananas
- 5 dl tärnad paprika valfri färg
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Tillsätt alla såsens ingredienser i din mixer och blanda.
- Lägg huvudingredienserna och sås till din Crock-Pot och koka på låg 7 till 9 timmar.
- Servera med kokat ris.
Diskussion om Kinesisk sötsur tempehgryta
2 tankar om “Kinesisk sötsur tempehgryta”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens
Minestronesoppa
schedule6-8 tim på låg
Äppelmos i Crockpot
schedule4h
Svamprisotto
schedule20m
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
Lån ni inte börja översätta korrekt? “1,2 dl kopp krossade tomater”. Kopp ska bort.
En insh är 2.54 cm. Avrundas oftast till 2.5 cm. Varför har ni skrivit 3 cm?
Hej! Kopp är borttaget och det är ändrat till 2,5 cm. Tack för ditt påpekande.