
Ett av Ulf Wagners goda recept. Dragon och senap passar bra ihop.
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 2st hela små kycklingar eller en stor
- 4 dl vispgrädde
- 2 matskedar fransk senap
- 2 matskedar hackad färsk dragon
- 2 dl kycklingfond
- 1 matsked citrusgelé eller citrusmarmelad
- 1st finhackad lök
- Salt och nymalen vitpeppar
- 50 gram smör
- ½ matsked finhackad färsk dragon
- Maizena och vatten till att reda såsen med
- en handfull champinjoner
- 1 vitlöksklyfta
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Vispa ihop alla ingredienser utom grädden och förbered kycklingen genom att salta och peppra den. Häll blandningen i Crock-Pot:en och lägg i kycklingarna.
- Sätt på låg värme i Crock-Poten och låt koka i 6 timmar.
- Sedan tar du upp kycklingen, silar av såsen och kokar upp den på hög, häll i grädden och om det behövs reder du den med maizena och smaksätter med smör, salt och peppar. Avsluta med att lägga i dragonen.
- Bena ur kycklingen och servera med såsen och lite goda grönsaker, gärna zucchini, samt pressad potatis. Bon appétit!
Diskussion om Kyckling med grädde och dragon
Mer recept med Fågel
som huvudingrediens

Vit kycklingchili
schedule7h

Panang Gai med kyckling
schedule15m

Butterchicken (Murgh Makhani)
schedule35m
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
CROCK-POT SKOLAN
Lär dig allt om Crock-pots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crock-pot. I vår Crock-pot skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.
Lär dig mer om Crock-pot