Tack för din röst!
Du har redan röstat!
Jag har kommit på att det enklaste sättet att göra en perfekt Tikka är att göra den i en slowcooker. Jag använder vanligtvis gräddfil eller vispgrädde i den här maträtten, men jag gjorde några ändringar för en vän som inte tålde mejeriprodukter så jag använde kokosmjölk istället, det blev jättebra. Nu vill jag aldrig ha det på något annat sätt.
Kalorier: | 333 kcal |
Kolhydrater: | 9g |
Protein: | 20 g |
Fett: | 24g |
Kolesterol: | 111 mg |
Natrium: | 794 mg |
Kalium: | 661 |
Fiber: | 2g |
C-vitamin: | 9,1 mg |
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?
Kommentarer
Väldigt gott, tummen upp 👍
Smakade inte indiskt, bara vattnig tomatsås.
Har du haft i alla kryddor (1,2 matskedar Garam Masala) och låtit allt koka ihop ordentligt? Jag tycker att det blev väldigt indiskt.
Ska man ha 1burk passerade tomater och 2 burkar med finkrossade burkar? Blir det inte för mycket sås? Eller räcker det med 1 burk passerade och lite hackade tomater i?
Uppdatering, Hade 1 burk passerade tomater och 2 hackade tomater. Blev perfekt mängd vätska! Viktigt att krydda ordentligt om man vill ha mer av den indiska smaken i rätten. Supergott!