Tack för din röst!
Du har redan röstat!
Jag har kommit på att det enklaste sättet att göra en perfekt Tikka är att göra den i en slowcooker. Jag använder vanligtvis gräddfil eller vispgrädde i den här maträtten, men jag gjorde några ändringar för en vän som inte tålde ha mejeriprodukter så jag använde kokosmjölk istället. Och det blev en enorm framgång. Nu vill jag aldrig ha det på något annat sätt. Jag bjöd min vän på detta och hela hennes familj älskade det och det gjorde min med. En bonus är att receptet blir hälsosammare också!
Kalorier: | 333 kcal |
Kolhydrater: | 9g |
Protein: | 20 g |
Fett: | 24g |
Kolesterol: | 111 mg |
Natrium: | 794 mg |
Kalium: | 661 |
Fiber: | 2g |
C-vitamin: | 9,1 mg |
Kommentar
Väldigt gott, tummen upp 👍