Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
Lammbringa, ca 1,2 kilo
200 gram Puylinser, blötlagda i cirka sex till åtta timmar timmar
1st pressad Vitlöksklyfta
1st, rivet skal och saften från en ekologisk Citron
2 msk finhackade färska Örter, exempelvis Rosmarin, Timjan och Bladpersilja
2 dl Ljus Kalv- eller Lammfond
2 dl Rödvin
4st finhackade Tomater
1st finhackad Gul Lök
1 dl Olivolja
Salt och nymalen Vitpeppar
Steksnöre
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
1. Lägg lammbringan på en skärbräda och fördela ut citronskalet, örterna och vitlöken på den. Krydda med salt och peppar. Sedan rullar du ihop den så hårt du kan och binder sedan upp den.
2. Blanda alla övriga ingredienser i Crock-Pot:en och lägg i lammet. Ställ den på 9 - 10 timmar på låg. Bygg en båt eller bara slappa!
3. Ta upp bringan, ta bort snöret, skiva bringan och lägg sedan upp linserna och allt det andra goda på en varm tallrik. Sedan lägger du upp bringan och strör över lite örter som dekoration. Servera med kokt potatis eller ett gött mos.
Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera alla" godkänner du att ALLA kakorna används. Du kan dock besöka "Cookieinställningar" för att ge ett kontrollerat samtycke.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?