Lamm med spenat och russin
Inga kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 msk jordnöts- och solrosolja
- 1 stor lök, hackad
- 1 morot, hackad
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- 700 g lammkött
- 1 tsk färsk riven ingefära
- 2 msk mild currypasta
- 1 tsk paprikapulver
- 1 liten kanelstång
- 1 tsk salt
- 450g färsk spenat
- 3 msk russin
- långkornigt ris
- mango chutney
- lime pickles
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i lök, morot och vitlök och stek i ca 2 min. Lägg i kött, ingefära, currypasta, paprikapulver, kanel och salt, stek tills köttet fått färg. Häll i allt i Crock-Poten. Skölj och grovhacka spenaten och lägg i tillsammans med russin. Lägg på locket och koka på hög i 2-3 tim och låg 4-6 tim.
- När det kokat klart, ta ur kanelstången, smaka av och krydda mer om det behövs. Servera med ris, mangochutney och limepickles.
Diskussion om Palak gosht – Indisk Lammgryta
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept