Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
1 msk jordnöts- och solrosolja
1 stor lök, hackad
1 morot, hackad
1 vitlöksklyfta, pressad
700 g lammkött
1 tsk färsk riven ingefära
2 msk mild currypasta
1 tsk paprikapulver
1 liten kanelstång
1 tsk salt
450g färsk spenat
3 msk russin
långkornigt ris
mango chutney
lime pickles
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
1. Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i lök, morot och vitlök och stek i ca 2 min. Lägg i kött, ingefära, currypasta, paprikapulver, kanel och salt, stek tills köttet fått färg. Häll i allt i Crock-Poten. Skölj och grovhacka spenaten och lägg i tillsammans med russin. Lägg på locket och koka på hög i 2-3 tim och låg 4-6 tim.
2. När det kokat klart, ta ur kanelstången, smaka av och krydda mer om det behövs. Servera med ris, mangochutney och limepickles.
Vi använder cookies på vår webbplats för att ge dig den mest relevanta upplevelsen genom att komma ihåg dina preferenser och upprepa besök. Genom att klicka på "Acceptera alla" godkänner du att ALLA kakorna används. Du kan dock besöka "Cookieinställningar" för att ge ett kontrollerat samtycke.
Close your account?
Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?