Pulled Pork er opprinnelig fra sørstatene i USA hvor de grillet kjøttet i over 12 timer. Denne «hverdagsvarianten» lager seg selv mens dere er på jobb, og er en saftig favoritt her i huset.

Oppskriften finner du her.

Ingredienser

Ingredienser

  • Ca. 1 kg nakkefilet av svin uten bein
  • 1 gul løk, finhakket
  • 6-8 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 dl ketchup
  • 1 ss chipotlekrydder
  • 3.33 dl Coca Cola
  • 2 dl vann
  • 1 ss sukker
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ss whiskey (valgfritt)
  • 1 ss honning (valgfritt)
  • 1 ss soya saus (valgfritt)
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Stek løk og hvitløk og legg i bunnen av gryten.
  • Legg kjøttet oppå den stekte løken.
  • Bland sammen ingrediensene til BBQ-sausen og hell den over kjøttet. (2 dl ketchup 1 ss chipotlekrydder 3.33 dl Coca Cola 2 dl vann 1 ss sukker 1 ts malt koriander 1 ts malt spisskummen 1 ss whiskey (valgfritt) 1 ss honning (valgfritt) 1 ss soya saus (valgfritt))
  • La herligheten koke i mellom 7 og 9 timer på lav varme.
  • Løft kjøttet opp av kjelen og riv det fra hverandre ved hjelp av to gafler. Ha noen ss av kraften fra kjelen over kjøttet.
  • Server i hamburgerbrød med coleslaw og en god BBQ-saus til.

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

CROCKPOT-SKOLAN

Lär dig allt om Crockpots underbara värld. Hur ska du tänka kring kryddning, vätskemängd och tillagningstid? Hur beter sig olika råvaror vid olika tillagningssätt? Hur optimerar du smaker, texturer och upplevelsen av maten du lagar i en Crockpot. I vår Crockpot-skola får du veta allt du behöver för att bli proffs i köket.

Lär dig mer om Crockpot