Svampstroganoff är en av mina favoriträtter – eftersom den är kryddad med min favoritkrydda, rökt paprika Denna Crock-Pot svampstroganoff är smakrik och krämig, och det går otroligt bra med vilket tillbehör du vill servera den med – pasta, quinoa, bulgur, ris, vad som helst. Min favorit är ris, särskilt vitt ris – saften suger in i det och det blir så fullt av smak. Älskar det! Jag använder ibland en blandning av vitt ris och vildris, bara för att jag tycker att det ser snyggare ut.
Receptet kommer från Amuse your bouche
Inga kommentarer »Ingredienser
- 600 g champinjoner, delade
- 3 vitlöksklyftor, pressade
- 1 gul lök, hackad
- 2,5 dl grönsaksbuljong
- 2 tsk paprikapulver, rökt
- 1 msk creme fraîche
- Salt och svartpeppar
Gör så här
- Häll i allt utom creme fraiche och persilja i din Crock-Pot och rör runt. Tillaga på hög i 4 timmar.
- Efter 4 timmar, rör i creme fraîche och krydda efter smak.
- Servera med kokt ris eller potatis och klipp färsk persilja ovanpå.
Diskussion om Svampstroganoff
Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens
Ratatouille i Express
Hårdkokta ägg
Blomkålssoppa
UTFORSKA MODELLER
Överraska mamma?
Snart är det Mors dag, och vad passar då bättre att ge bort än en Crock-pot? Även den blivande studenten uppskattar denna mångsidiga produkt som garanterat blir ens bästa vän i köket.
Vi har samlat alla erbjudanden på en och samma sida, kika ni och fynda!