Svampstroganoff är en av mina favoriträtter – eftersom den är kryddad med min favoritkrydda, rökt paprika Denna Crock-Pot svampstroganoff är smakrik och krämig, och det går otroligt bra med vilket tillbehör du vill servera den med – pasta, quinoa, bulgur, ris, vad som helst. Min favorit är ris, särskilt vitt ris – saften suger in i det och det blir så fullt av smak. Älskar det! Jag använder ibland en blandning av vitt ris och vildris, bara för att jag tycker att det ser snyggare ut.

Receptet kommer från Amuse your bouche

Inga kommentarer »
Ingredienser

Ingredienser

  • 600 g champinjoner, delade
  • 3 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 gul lök, hackad
  • 2,5 dl grönsaksbuljong
  • 2 tsk paprikapulver, rökt
  • 1 msk creme fraîche
  • Salt och svartpeppar
Maila inköpslista
Gör så här

Gör så här

  • Häll i allt utom creme fraiche och persilja i din Crock-Pot och rör runt. Tillaga på hög i 4 timmar.
  • Efter 4 timmar, rör i creme fraîche och krydda efter smak.
  • Servera med kokt ris eller potatis och klipp färsk persilja ovanpå.

Diskussion om Svampstroganoff

Lämna ett svar

Mer recept med Vegetariskt
som huvudingrediens

Skånsk brunkål

schedule6 timmar på låg

4.1 / 5. 179

Tomtegröt

schedule3-4 timmar

3.7 / 5. 9

Svampstroganoff

schedule4h

4 / 5. 39

UTFORSKA MODELLER

Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin

En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!

Se recept