Svampstroganoff
Svampstroganoff
  • 2 portioner
  • 10m förberedelsetid
  • 4h tillagningstid

Svampstroganoff

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Svampstroganoff är en av mina favoriträtter – eftersom den är kryddad med min favoritkrydda, rökt paprika Denna Crock-Pot svampstroganoff är smakrik och krämig, och det går otroligt bra med vilket tillbehör du vill servera den med – pasta, quinoa, bulgur, ris, vad som helst. Min favorit är ris, särskilt vitt ris – saften suger in i det och det blir så fullt av smak. Älskar det! Jag använder ibland en blandning av vitt ris och vildris, bara för att jag tycker att det ser snyggare ut.

Receptet kommer från Amuse your bouche

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 600 g champinjoner, delade
  • 3 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 gul lök, hackad
  • 2,5 dl grönsaksbuljong
  • 2 tsk paprikapulver, rökt
  • 1 msk creme fraîche
  • Salt och svartpeppar
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • Färsk persilja klippt över
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Häll i allt utom creme fraiche och persilja i din Crock-Pot och rör runt. Tillaga på hög i 4 timmar.
  • 2. Efter 4 timmar, rör i creme fraîche och krydda efter smak.
  • 3. Servera med kokt ris eller potatis och klipp färsk persilja ovanpå.