
Denna hälsosamma kokos-quinoa-curry är en av de enklaste måltiderna man kan göra. Kasta bara i alla ingredienser i din Crock-Pot och låt det koka! Måste du arbeta sent och inte hinner laga middag? Vill du göra den enklaste, godaste middagen någonsin? Då är denna grytan, gjord i en slowcooker, lösningen. Det här är en smakrik vegetarisk gryta som är inspirerad av det indiska köket.
4 kommentarer »
Ingredienser
Ingredienser
- 1 medium sötpotatis
- 1 stor broccoli
- 1 burk kikärter
- 1 burk krossade tomater
- 0,5 gul lök
- 2 burkar kokosmjölk
- 1 dl quinoa
- 2 vitlöksklyftor
- 1 msk färsk riven ingefära
- 1 msk gurkmeja
- 2 tsk tamarindsås
- 1 tsk miso (eller extra tamarind)
- 1 tsk chiliflakes
- 2 dl vatten
Maila inköpslista
Gör så här
Gör så här
- Lägg i alla ingredienser i din Crock-Pot + 2 dl vatten. Rör runt försiktigt.
- Låt det koka i 7-8 timmar på låg, tills potatisen är mjuk.
Diskussion om Vegetarisk Kokos-quinoa-curry
4 tankar om “Vegetarisk Kokos-quinoa-curry”
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.
UTFORSKA MODELLER
Oavsett om det är din första Crockpot, eller om du letar efter en uppgraderad modell så hittar du det hos oss. Nedan ser du några populära modeller.

Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
En galet god och lyxig gryta som du kan äta med ugnsbakad potatis eller ris. Rödvin, bacon, högrev, morot, persiljerot & timjan skapar magi!
Se recept
Ingen curry eller currypasta?
Nej, inte enligt grundreceptet
Ska det vara “tamari” eller “tamarind”?
Det står tamarindsås, men sen står det “extra tamari” på nästa rad 🙂
Det hade fallit bort några bokstäver. Jag har justerat i receptet! 🙂