Vegetarisk Kokos-quinoa-curry
Vegetarisk Kokos-quinoa-curry
  • 6-8 portioner
  • 20m förberedelsetid
  • 7h tillagningstid

Vegetarisk Kokos-quinoa-curry

Tack för din röst!

Du har redan röstat!

Denna hälsosamma kokos-quinoa-curry är en av de enklaste måltiderna man kan göra. Kasta bara i alla ingredienser i din Crock-Pot och låt det koka! Måste du arbeta sent och inte hinner laga middag?  Vill du göra den enklaste, godaste middagen någonsin? Då är denna grytan, gjord i en slowcooker, lösningen. Det här är en smakrik vegetarisk gryta som är inspirerad av det indiska köket.

Recept av: Alyssa

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 1 medium sötpotatis
  • 1 stor broccoli
  • 1 burk kikärter
  • 1 burk krossade tomater
  • 0,5 gul lök
  • 2 burkar kokosmjölk
  • 1 dl quinoa
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk färsk riven ingefära
  • 1 msk gurkmeja
  • 2 tsk tamarindsås
  • 1 tsk miso (eller extra tamari)
  • 1 tsk chiliflakes
  • 2 dl vatten
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • Strimlad rödkål
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg i alla ingredienser i din Crock-Pot + 2 dl vatten. Rör runt försiktigt.
  • 2. Låt det koka i 7-8 timmar på låg, tills potatisen är mjuk.