Vegetarisk Kokos-quinoa-curry
Vegetarisk Kokos-quinoa-curry
  • 6-8
  • 20m
  • 7h

Vegetarisk Kokos-quinoa-curry

Denna hälsosamma kokos-quinoa-curry är en av de enklaste måltiderna man kan göra. Kasta bara i alla ingredienser i din Crock-Pot och låt det koka!

Måste du arbeta sent och inte hinner laga middag? Känner du inte för att stå vid spisen för att se till att din mat inte kokar över eller bränner fast? Vill du göra den enklaste, godaste middagen någonsin? Då är denna grytan gjord i en slowcooker, lösningen.

Det här är en smakrik vegetarisk gryta som är inspirerad av det indiska köket.

Recept av: Alyssa

Ingredienser/inköpslista
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • 1 medium sötpotatis
  • 1 stor broccolikrona
  • 1 burk kikärter
  • 1 burk krossade tomater
  • 0,5 gul lök
  • 2 burkar kokosmjölk
  • 1 dl quinoa
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk färsk riven ingefära
  • 1 msk gurkmeja
  • 2 tsk tamarisås
  • 1 tsk miso (eller extra tamari)
  • 1 tsk chiliflakes
  • 2 dl vatten
Till servering
Tips: Använd checkboxarna som inköpslista när du handlar.
  • Strimlad rödkål
Gör så här
Använd checkboxarna för att lätt följa receptet steg för steg.
  • 1. Lägg i alla ingredienser i din Crock-Pot + 2 dl vatten. Rör runt försiktigt.
  • 2. Låt det koka i 7-8 timmar på låg, tills potatisen är mjuk.