Skip to content
Svenska
Dansk
Suomi
Norsk bokmål
Svenska
Logga in
Shop
Funktioner
Slowcooking
Tryckkokning
Ångkokning
Sous vide
Riskokare
Visa alla produkter
Reservdelar
Innergrytor
Lock
Övrigt
Visa alla reservdelar
Hösterbjudanden!
Passa på att fynda en ny gryta.
SE ERBJUDANDEN
Recept
Tillagningsmetod
Tryckkokning
Ångkokning
Slowcooking
Sous vide
Visa alla
Teman
Mer klirr i kassan
Världens Mat
Visa alla
Våra kockar
Kaylin Sauer
Diana Dontsova
Linda Lagerstrand
Erik Videgård
Shad Majid
Visa alla
Spara tid i matlagningen!
Här hittar du alla härliga recept!
Nyheter
Gott att veta
Nu får maten ta tid igen
Pressmeddelanden
Crock-Pot-skolan
Crock-Pot-skolan med Linda
Crock-Pot-skolan med Madeleine
Återförsäljare
Melissa på Crockpot
Status för denna avändare är Godkänd
Kommentarer
Kommentarer
Mina recept
Mina recept
Sparade recept
Sparade recept
Hej! Meat/Poultry är bara en snabbfunktion med ett förinställt värde. Du kan justera den sen hur mycket du vill efter…
På
Mustig chiligryta på högrev
Hej! Du kan använda samma tid även om det är en express. Om du dessutom har en turboknapp så kan…
På
Pasta Alfredo
Det är endast pulvret som ska i.
På
Biff med champinjonsås
Det är väldigt svårt att avgöra exakt hur tjocka eller stora bitar du använder, eller hur tinade de är. Men…
På
Torsk i paket
Hej! Jag tror också att de måste blötläggas innan. Det har nog bara receptmakaren glömt att skriva med. Jag ändrar…
På
Gryta med vita bönor och mört kött
Kanon! Grädde blir gott i slutet. 🙂
På
Kyckling busenkelt i Express
Oj tiden hade visst fallit bort. Tack för att du uppmärksammade det. Nu har jag lagt till: Manuell Låg -…
På
Honey Garlic Chilli Chicken
Hej! Man måste inte använda sous-vide funktionen. I just det här receptet använde receptmakaren den. Det är en tillagningsmetod som…
På
Fransyska med Sötpotatismos och Tranbärssås
Hej! Det räcker att trycka på den förinställda knappen. Men vill man ha kortare tid kan man minska den själv.
På
Koka ris i Express
Efter tycke och smak!
På
Lyxig fransk högrevsgryta med bacon, morot och rödvin
ladda fler kommentarer
Recept
Tillagningsmetod
Tryckkokning
Ångkokning
Slowcooking
Sous vide
Våra kockar
Kaylin Sauer
Erik Videgård
Diana Dontsova
Linda Lagerstrand
Shad Majid
Huvudingrediens
Kött
Fisk
Fågel
Vegetariskt
Shop
Funktioner
Slowcooking
Tryckkokning
Ångkokning
Sous vide
Utvalda produkter
Crockpot Multi 5,6L Express
Crockpot Slowcooker 4,7L
Crockpot Slowcooker 5,6L Multi
Crockpot Slowcooker 5,7L
Reservdelar
Galler
Innergrytor
Övrigt
Nyheter
Gott att veta
Nu får maten ta tid igen
Pressmeddelanden
Crockpot-skolan
Crockpot-skolan med Madeleine
Crockpot-skolan med Linda
Återförsäljare
Svenska
Dansk
Suomi
Norsk bokmål
Svenska
Logga in